- 308
- 33
- 28
SİTE ACAYİP ÇÖP BASKET MACLARINA GİRİN ÇOĞU SEÇENEK YOK HANDİKAP FELAN SAKA GİBİ DİĞER PRONETLERDE GENELDE OLUR HEP
Ağa allah aşkına ne ara aldinda ne ara verdinBana canlıya bağlanmadan yüklendi şimdi 537tl oldu çekim verdim site çöp bu arada bugün böyle 7 8 siteye denk geldim hepsi yeni ve aynı alt yapı. Dikkatli olun bence para yatınca haber verecem yatmazsada.
oltu lanka haberlerini bekliyoruz ona göre üye olucam bu orospu cocuklarınaBana canlıya bağlanmadan yüklendi şimdi 537tl oldu çekim verdim site çöp bu arada bugün böyle 7 8 siteye denk geldim hepsi yeni ve aynı alt yapı. Dikkatli olun bence para yatınca haber verecem yatmazsada.
yazdm anında cevap veriyordu az önce busebuse diye bi orospu var bağlanıyorum robot cevap nasıl yardımcı olabilirim bonusu almak istiyorum diyorum şart soruyorkm cevap yok
oktay*oltu lanka haberlerini bekliyoruz ona göre üye olucam bu orospu cocuklarına
Eee gece nba var çeyrek alt üst ile aldık param ile oynasam kazanamam harbi çünkü çok düşünüyorum böylede bı kez bakıp oynuyorum valaha 15 siteden çekim yapmışimdir devamlı oynadığım matbetAğa allah aşkına ne ara aldinda ne ara verdin
Ağa çok kaybettim sıkıntılarım çok çekim yapardım ama son 2 3 aydır bi kere çekim yapamadım hep kaybettim bana yardımcı olEee gece nba var çeyrek alt üst ile aldık param ile oynasam kazanamam harbi çünkü çok düşünüyorum böylede bı kez bakıp oynuyorum valaha 15 siteden çekim yapmışimdir devamlı oynadığım matbet
Tamamoktay*
Mesaj gözüküyor ordan mail göndersek eklerlermiGececi has tayfa size güzel bir site verim bari 50TL cevrimsiz yatirirmsiz %90 yatar Merhaba beyler yeni bir site sanırım para çekimini verir mi bilmem fakat denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum.
Canlı desteğe yazarak alabilirsiniz. Canlı destek biraz bekletiyor.
www.betswin7.com
sana maç verim oyna konu 1 NBA ilk çeyrek %99 50 55 sayı arası çıkar yani 49 50 gördüğün zaman yapıştır çeyreğe üstü 2.ci çeyrek 55.5 %100 alt biterAğa çok kaybettim sıkıntılarım çok çekim yapardım ama son 2 3 aydır bi kere çekim yapamadım hep kaybettim bana yardımcı ol
Eklerler bende daha almadım bekliyorum yatmasınıMesaj gözüküyor ordan mail göndersek eklerlermi
Valaha ben hayatimda 5 6 siteden suphelendim birisi bu ben diyem dikkat et yani emek verme yatirmaz bunlargittim 2 orandan iy handisiz boston attım 20 ye 40 bütün parayı basa basa 500 yapmaya bakacağız
curry yok mandanda dallas alır goldende feci düşüş var golden fanıyım bak gör ama
100 tl icin yaparsa ne diyeyim siktir et dalgasına oynuyoruz isteValaha ben hayatimda 5 6 siteden suphelendim birisi bu ben diyem dikkat et yani emek verme yatirmaz bunlar