- 18,083
- 10,035
- 113
Dolar. Bazında kaç oldu1 FETTAN 20.00 ₺
Fetranmi yükseliyor yoksa TL mi değer kaybediyor
Dolar. Bazında kaç oldu1 FETTAN 20.00 ₺
Aynı anda yazdikftn yükselmiyor tl değer kaybediyor
Olmaz ne bu doğru orantı3 ay önce 7 lira
şimdi 18 lira
3 ay sonra 30 lira olsa neden kötü
Aga nasıl o kadar toplayabildin
Satın alıyorum kanka param oldukcaAga nasıl o kadar toplayabildin
Valla helal olsun umarım tanesi 1000 tl olur sende yolunu bulursun akıllıca hareket,bu arada sweet bonanzanın değişik bir oyunu çıkmış vbette gördüm jackpot istersen dene bir ara 😀Satın alıyorum kanka param oldukca
EywallahValla helal olsun umarım tanesi 1000 tl olur sende yolunu bulursun akıllıca hareket,bu arada sweet bonanzanın değişik bir oyunu çıkmış vbette gördüm jackpot istersen dene bir ara 😀
Ağa ayrıca aman hesabını iyi koru iki aşamalı güvenlik felan varsa aktif et bazı adiler bir şekilde girip çalmayı başarıyorlar sen önlemini almışsındır elbette ama yinede söyleyeyim dedimEywallah
Abimin hesabına topluyoruz bnm hesapda 300/400 den fazla olmuyorAğa ayrıca aman hesabını iyi koru iki aşamalı güvenlik felan varsa aktif et bazı adiler bir şekilde girip çalmayı başarıyorlar sen önlemini almışsındır elbette ama yinede söyleyeyim dedim
İnşallah aga 44 K Ftn büyük para meye dayanarak yapıyorlar bunu saçmalıkAbimin hesabına topluyoruz bnm hesapda 300/400 den fazla olmuyor
Abiminde hesabını calamazlar
Bnm tek problemim çalınma değilde bagzi kişilerin hesapları kapatılmış inşallah o bizim başımıza gelmez
Birinin 44 k xftnli hesap kapatılmış 1 aydır incelemede
Valla bilmiyorum 1 e 1 dönüşüm muhabbeti yaş olursa veya hesap kapama falan 70 k param çöp olacak ama hayırlısı ufak ufak param olunca alıyorum bugün 270 tane daha aldımİnşallah aga 44 K Ftn büyük para meye dayanarak yapıyorlar bunu saçmalık
İyi yapmışsın umarım korktuğun başına gelmez aga şimdiden tebriklerValla bilmiyorum 1 e 1 dönüşüm muhabbeti yaş olursa veya hesap kapama falan 70 k param çöp olacak ama hayırlısı ufak ufak param olunca alıyorum bugün 270 tane daha aldım
Eywallahİyi yapmışsın umarım korktuğun başına gelmez aga şimdiden tebrikler
kaça alıyon la bende de vardı birazValla bilmiyorum 1 e 1 dönüşüm muhabbeti yaş olursa veya hesap kapama falan 70 k param çöp olacak ama hayırlısı ufak ufak param olunca alıyorum bugün 270 tane daha aldım
16 adetkaça alıyon la bende de vardı biraz
Ucuza aliyom benkaça alıyon la bende de vardı biraz
Millet ev arsa alır altina dolara yatırım yapar adam ftn biriktiriyorValla bilmiyorum 1 e 1 dönüşüm muhabbeti yaş olursa veya hesap kapama falan 70 k param çöp olacak ama hayırlısı ufak ufak param olunca alıyorum bugün 270 tane daha aldım
gayet mantıklıMillet ev arsa alır altina dolara yatırım yapar adam ftn biriktiriyor