- 1,852
- 680
- 113
kanka 1 tanesi cok fazla kesiyorda hangisiydi bilmiyorum değer olarak fark yok ama kesinti için farkı varFiyat farkı neden aralarındaki bilgin var mi
kanka 1 tanesi cok fazla kesiyorda hangisiydi bilmiyorum değer olarak fark yok ama kesinti için farkı varFiyat farkı neden aralarındaki bilgin var mi
Ayni degilBeyler usd coinle tether aynı şey degilmiydi
İkiside dolar değil mi bununAyni degil
Usd coin sembolü USDC
Tether sembolü USDT
dikkat et kayıp yaşarsın
İkisi de dolar ama tedarikçileri farklıİkiside dolar değil mi bunun
Neyse dikkat ettim inşallah hesaba gecerİkisi de dolar ama tedarikçileri farklı
İki ayrı şirketin yani bunlar
Birbirine transfer edilemezler
Yani USDC adresine usdt gönderirsen çöpe atmış olursun
Usdt de trc20 ağını kullan o ağda fee az oluyorNeyse dikkat ettim inşallah hesaba gecer
Hiç bir şekilde ulasamazmiyiz yanlışlık olursaİkisi de dolar ama tedarikçileri farklı
İki ayrı şirketin yani bunlar
Birbirine transfer edilemezler
Yani USDC adresine usdt gönderirsen çöpe atmış olursun
Yaptık işlem bakalım hala hesaba geçmedi yanlışlık olursa çok koyacakUsdt de trc20 ağını kullan o ağda fee az oluyor
Ager yüklü miktar ve alıcı adres borsa adresi ise belirli bir ücret karşılığında yardım talep edebilirsin (tamamen borsanın insiyatifinde yardım etmek veya etmemek)Hiç bir şekilde ulasamazmiyiz yanlışlık olursa
Cüzdandan cüzdana mi yoksa borsaya mi attinYaptık işlem bakalım hala hesaba geçmedi yanlışlık olursa çok koyacak
Ammadim.kapattirdim bu ne zor bise nasıl çekilir nasıl yollanor18 liraya dayandı. 10 gün önce 16 liraydı
İki borsa arası yaptım para yok ortadaCüzdandan cüzdana mi yoksa borsaya mi attin
İki borsa arası ise borsalar yanlış ağdaki adresi algılıyor uyarıyorİki borsa arası yaptım para yok ortada
Tx ID sinden kontr6 et gonderdigin borsadakiİki borsa arası yaptım para yok ortada
3 işlem yaptım rakamları doğru yazamadigim için ilk ikisi 20 dolar 14 dolar gitti bu seferki de hepsini yolladım ama buda hesaba gecmediİki borsa arası ise borsalar yanlış ağdaki adresi algılıyor uyarıyor
Gelir büyük ihtimalle
İnşallah bir ağ hatası olmamıştır da gelir3 işlem yaptım rakamları doğru yazamadigim için ilk ikisi 20 dolar 14 dolar gitti bu seferki de hepsini yolladım ama buda hesaba gecmedi
Yok dikkat ettim ama çok uzun surdu bakalimİnşallah bir ağ hatası olmamıştır da gelir
Yatirdigim borsanın geçmişinden bakYok dikkat ettim ama çok uzun surdu bakalim