sitede bonus alabilmek için min500 gerekiyor,ordan buluyolar parayı sanırım böyle dagıtıyolar..Güven konusunda birşey diyemem deneyimim yok ama şikayet duymadım hiçBu site zerre güven vermiyor insana
Site güvenilir deyil sakin büyük yatırım yapmayın arkadaş sponsordu birinin parasini vermediler 60 k sitenin dediği sen alcan paraya bak boşver unutulur bunlar demesiSite güvenilir daha önce çekim yaptım baya bi
Ben çekim yaptim kardeş 1 kere ufak paraları ödüyor büyük hiç girmedim cekimide telegram bonusu ile yaptımBu site zerre güven vermiyor insana
60 k bakiye bu sitede yapmak başlıca hata zatenSite güvenilir deyil sakin büyük yatırım yapmayın arkadaş sponsordu birinin parasini vermediler 60 k sitenin dediği sen alcan paraya bak boşver unutulur bunlar demesi
Doğrudur dostSite güvenilir deyil sakin büyük yatırım yapmayın arkadaş sponsordu birinin parasini vermediler 60 k sitenin dediği sen alcan paraya bak boşver unutulur bunlar demesi
Bende sadece onu ogrenmek istiyorum cevrim sartlari ne acaba yatirim isterler mi bilmiyorum , telegram 11kyi gecmis 50FS Bet 5 tl diyo hayirlisi yarin ola hayrola İyi bayramlarHADİ BAKALIM ŞARTLARI NASIL OLACAK ÖNEMLİ OLAN O. SLOTTA 50 ÇEVRİM DEMESİN DE
max cekim 100 kardes. bu sıtenın promosyonları hep böyleBende sadece onu ogrenmek istiyorum cevrim sartlari ne acaba yatirim isterler mi bilmiyorum , telegram 11kyi gecmis 50FS Bet 5 tl diyo hayirlisi yarin ola hayrola İyi bayramlar
Kanka sana katılıyorum ilk kez bu siteden no Bonus oldum slot bonusu aldım şansım yaver gitti 50k oldu bakiye hepsini çektim tabi sonra bana aradılar sitemizde no Bonus oldunuz sebebi nedir dedim slotta hile yapmışım nasıl başardım hile yapmayı düşünüyorum hâlâ 🤣😂60 k bakiye bu sitede yapmak başlıca hata zaten