- 27,584
- 22,817
- 113
Bidedalgaya vuruyosun he para seni bozmusYılan li votka severmisin kanka
Bidedalgaya vuruyosun he para seni bozmusYılan li votka severmisin kanka
Bizim Torreiranın görüntüler sızmış8Troll Fenerbahçe on Instagram: "Galatasaray'ın antrenman görüntülerinden ufak bir kesit. Galatasaraylı arkadaşına gönder :) Takip edermisiniz ✅ ➡️ @_8trollfenerbahce"
121K likes, 1,696 comments - _8trollfenerbahce on October 28, 2023: "Galatasaray'ın antrenman görüntülerinden ufak bir kesit. Galatasaraylı arkadaşına gönder :) Takip edermisiniz ✅ ➡️ @_8trollfenerbahce".www.instagram.com
Sjdhhshdjsusj @Novasky @Fterim1905 @butragueno @JoeQuanqa
AHDKAHDKWDJ 😂😂😂8Troll Fenerbahçe on Instagram: "Galatasaray'ın antrenman görüntülerinden ufak bir kesit. Galatasaraylı arkadaşına gönder :) Takip edermisiniz ✅ ➡️ @_8trollfenerbahce"
121K likes, 1,696 comments - _8trollfenerbahce on October 28, 2023: "Galatasaray'ın antrenman görüntülerinden ufak bir kesit. Galatasaraylı arkadaşına gönder :) Takip edermisiniz ✅ ➡️ @_8trollfenerbahce".www.instagram.com
Sjdhhshdjsusj @Novasky @Fterim1905 @butragueno @JoeQuanqa
Arada döviz bozuyorum kanka 😎Bidedalgaya vuruyosun he para seni bozmus
Şaka maka konum at, kanlıcada bi yılanlı içelimBidedalgaya vuruyosun he para seni bozmus
Icardi ve maalesef yaptığımız transferler aşırı formsuz yoksa yine rahat 3 4 sallayıp çıkmalık maçtı. Icardi bidon gibi yuvarlanıyor sahada.. Keşke yıldız transfer işlerine girmek yerine Rashica falan elimizde tutup birkaç eklemeyle devam etseydikMaç bitse de gelip şu yorumu bulsam diyordum ahahahaha adam FB isabetli şut çekemez dedi harbi çekemedi
Darildim bbŞaka maka konum at, kanlıcada bi yılanlı içelim
Icardi sallıyor artik maçları, turkiyede reklam yüzü oldu adam , yakında şampuan reklamlarınıda alırIcardi ve maalesef yaptığımız transferler aşırı formsuz yoksa yine rahat 3 4 sallayıp çıkmalık maçtı. Icardi bidon gibi yuvarlanıyor sahada.. Keşke yıldız transfer işlerine girmek yerine Rashica falan elimizde tutup birkaç eklemeyle devam etseydik
Ok bbDarildim bb
Simdi sana desem gece saglam 2 oyuncu bahsi bul,Darildim bb
Cok erkenSimdi sana desem gece saglam 2 oyuncu bahsi bul,
Nba yokmuş la , baktim simdiCok erken
Bulurum maçNba yokmuş la , baktim simdi
Kanka icardinin dinlenmesi lazım,, gereksiz yere zorluyor kendini. Bakambu var, çıkar oynasın 3-4 maç zaten icardi katkı veremiyor en azından dinlenip toparlasin kendiniIcardi ve maalesef yaptığımız transferler aşırı formsuz yoksa yine rahat 3 4 sallayıp çıkmalık maçtı. Icardi bidon gibi yuvarlanıyor sahada.. Keşke yıldız transfer işlerine girmek yerine Rashica falan elimizde tutup birkaç eklemeyle devam etseydik
Neyi bozacan ki@Fterim1905 bozumcu varmi
Hepsiburada limitNeyi bozacan ki
Efkâr saatim geldi benim az yakıt almam lazım.Bulurum maç
Valla dost aglancak halimize güler olduk böyle derbinin mk 😂 yabancılar gotuyle gulmustur bu akşamYarına maçın var mı dost tersini oynayalım