- 17,162
- 6,128
- 113
Çok kötü derbiydi bari diğeri böyle olmasaValla dost aglancak halimize güler olduk böyle derbinin mk 😂 yabancılar gotuyle gulmustur bu akşam
Çok kötü derbiydi bari diğeri böyle olmasaValla dost aglancak halimize güler olduk böyle derbinin mk 😂 yabancılar gotuyle gulmustur bu akşam
Valla oda pek iç açıcı olmaz gibi hepsinin kafa noelde 😂😂 siteler parayı kırar biz gene alırız 3 ün 1 ni 😂Çok kötü derbiydi bari diğeri böyle olmasa
Knk hiç fikrim yokHepsiburada limit
Aga bunu gördüm de morarma direğe çarpmasından dolayı galiba ama burda net yüzüne yumruğu vuruyo sol eliyle sağ eli sıyırıyo gibi işin ilgince 1 tane açı yok tekrarını vermediler falan
Morarma bence de direğe vurması yüzünden. Ama şu pozisyona var niye izleme tavsiyesi vermedi anlamadımAga bunu gördüm de morarma direğe çarpmasından dolayı galiba ama burda net yüzüne yumruğu vuruyo sol eliyle sağ eli sıyırıyo gibi işin ilgince 1 tane açı yok tekrarını vermediler falan
Pozisyonun tekrarini bile vermedi galiba canlı izledim full denk gelmedim buna benMorarma bence de direğe vurması yüzünden. Ama şu pozisyona var niye izleme tavsiyesi vermedi anlamadım
Bir defa hızlıca verdi tekrarı yanlış hatırlamıyorsam hatta Okan kenarda hakeme pozisyon için işaret yaptı falan ama var cagirmayinca hakem zaten görmedi bile pozisyonuPozisyonun tekrarini bile vermedi galiba canlı izledim full denk gelmedim buna ben
Neyse akşam size futbol nasil oynanır gösterelim gözünüz gönlunuz açılsınBir defa hızlıca verdi tekrarı yanlış hatırlamıyorsam hatta Okan kenarda hakeme pozisyon için işaret yaptı falan ama var cagirmayinca hakem zaten görmedi bile pozisyonu
Hatay kazanır banko oldu bu zehirli oktan sonraNeyse akşam size futbol nasil oynanır gösterelim gözünüz gönlunuz açılsın
Kemikleri ısınır iyi oynarlar bu sefer 😆
Mağara soğuk muFatih terim sesleri gelir
Süper kupa maçı için de yeni konu bekliyoruz modum.