Yattık desene
Yattık desene
Normalde su an gelmis olmasi lazimdi. 17 faul ve bir kac kartlik pozisyonu es gecti.Maçı izliyorum dk 35 iki takımında öyle gol ataym puan alayım gibi bir çabası yok faul taç faul taç geçiyor zaman bizim 5.5 sarı kart gelse de seneyi güzel kapatsak bari
Aga maçı izliyorsan vara gidilirse beni etiketler misinBu arada unutmadan galiba oosterwalde icin vara gitseydi sanirim yuzde yuz kirmizi karti gorurduk
Şimdi hakem maçı tutabildigi kadar tutmaya çalışır 70-75 den sonra film kopar o ana kadar gol falan olmazsaNormalde su an gelmis olmasi lazimdi. 17 faul ve bir kac kartlik pozisyonu es gecti.
Kapattim maci. Oostervalde icin vara gidip penalti ve kirmizi vermesi gerekebilirdi ama es gectiler pozisyonu.Aga maçı izliyorsan vara gidilirse beni etiketler misin
EtiketlerimAga maçı izliyorsan vara gidilirse beni etiketler misin
Hani hakemler GS kolluyordu qqKapattim maci. Oostervalde icin vara gidip penalti ve kirmizi vermesi gerekebilirdi ama es gectiler pozisyonu.
Derin analiz mı dostilk yarı 0.0 biter
aaa maç başlamışDerin analiz mı dost
Çok derin😅😅😅Derin analiz mı dost
Yani birsey diyemiyorum.Tek bildigim bu pozisyonu incelemeleri lazimdiHani hakemler GS kolluyordu qq