- 59,523
- 26,809
- 113
Tamam 00:45 en fazla 00:50de yeriz köfteleriBizde kimsenin hakkı kalmaz gülüm alırsın tabi 🙂
Tamam 00:45 en fazla 00:50de yeriz köfteleriBizde kimsenin hakkı kalmaz gülüm alırsın tabi 🙂
Hshahgsgs ironi olsun dostDansözlerle bizim adımızı yan yana getirmesen iyiydi
Alırsam köfteyle ayranın biri senin bendensinHshahgsgs ironi olsun dost
Doğru tahmin gilose kazanır dost pragtan daha tehlikeli bunlar 3 atarsa şaşırmamEvet dostlar herkese bol şans tahminlerinizi alalım bir fenerli olarak bu mac yüklü giricem görüşleriniz nedir Tahminim 2.5 olur gibiEkli dosyayı görüntüle 488533
Güzel tahmin gedsonEv alır 2.42 den güzel oran
Kral çok formda takımYa dostlar burda bazı dostlar evi harbı den büyüttünüz dilerim fener mahcup eder hepimizi tek dileğim o
Fener süpriz yapar diye düşünüyorum ama ev hefkez alır diyordostDoğru tahmin gilose kazanır dost pragtan daha tehlikeli bunlar 3 atarsa şaşırmam
Düşünmen yeter dost bol şanslarAlırsam köfteyle ayranın biri senin bendensin
Michy batshuayı biliyor onların kanlarını aga hani diyor ya çakır abiniz halleder o işleri batshuayı abimiz halleder o işleri 🤣🤣🤣🤣Kral çok formda takım
Daha 5 dk geçmedi aw köftelerimi ver bananeFener'e bukadarmı güvenmiyorsunuz basar geçer
Dost tarafsız olarak söylüyorum Fenerbahçe kazansın iddiayı bırakırım gilose hızlı hücum ediyor işiniz çok zorFener süpriz yapar diye düşünüyorum ama ev hefkez alır diyordost
İnşallah fener kazanır hem ülke puanımız artsın hem sen bu illetten kurtulDost tarafsız olarak söylüyorum Fenerbahçe kazansın iddiayı bırakırım gilose hızlı hücum ediyor işiniz çok zor
Fenerin tek avantajı bunlar 3 lü savunmayla çıkıyor savunma arkası atılan toplar cok önemli bence dost bu macda eger 3 lü savunma çıkarsa herzamanki gibi ev hücüm attımız iyi olursa bence Oluru var gibiDost tarafsız olarak söylüyorum Fenerbahçe kazansın iddiayı bırakırım gilose hızlı hücum ediyor işiniz çok zor
La hafife almayın bu takımı görürsünüz akşam keşke fenerIyi bugün çok kişi iddayi bırakacak
Söz müBeraberlik ihtimali bile yok fener pozisyon zor bulur 2-0 3-0 biter ev sahibi kazanamasin mesleği bırakırım