Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe'de İki İsmin Bileti Kesildi

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,107
66,542
113
1598692753391.png

Fenerbahçe, bir türlü verim alamadığı Miha Zajc ve geçtiğimiz sezon takıma katılan Garry Rodrigues ile yollarını ayırma noktasına geldi.

Zajc için Fortuna Sittard devrede.

Fortuna Sittard'ın sarı-lacivertlilere yaptığı teklifte düşük bir bonservis bedeli önerdiği ancak bir sonraki satıştan %40 pay ile ikna için çalıştığı öğrenildi. Teknik direktör Erol Bulut'un görev vermeyi düşünmediği orta saha oyuncusunun İtalya'dan da talipleri bulunuyor. Fakat Çizme'den gelen tekliflerin yönetimi memnun etmediği, bu nedenle de ibrenin Hollanda'ya çevrildiği ortaya çıktı.

Rodrigues İçin Fark Azaldı
Kadroda düşünülmeyen isimlerden biri de Garry Rodrigues. Olympiakos, yıldız oyuncunun maaşının 1.5 milyon euro'sunu karşılamayı önerdi.

Al İttihad'dan 2 yıl için kiralanan kanat oyuncusunun yıllık kazancı olan 3.8 milyon euro'nun 2.5 milyon euro'luk kısmı sarı-lacivertliler tarafından ödeniyordu. Kalan kısmı ise Al İttihad tarafından veriliyordu.

Olympiakos, oyuncuyu 1 sezon için kiralamak isterken Fenerbahçe'ye maaşının 1.5 milyon euro'luk kısmını karşılama teklifi yaptı. Aradaki 1 milyon euro'luk fark için görüşmeler sürerken anlaşmanın yakın zamanda gerçekleşmesi bekleniyor.

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
Ali Koç fenerden gitmediği sürece başarı hayal olur bu sene ilk 5 e zor girer fener :)

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
Fenerbahceyi neden bu kadar yakından takip ediyosunuz kardeşim sadece merak ediyorum 🙂
yakından derken kardeşim :) ben hayatımı futbola verdim tüm haberleri takip ediyorum fenere özel bir şey yok :) başkan geldiğinden beri tek başarınız yok sizin iyiliğiniz için söyledim bu sene de başarılar dilerim :)

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
Daha kaliteli takım oluşturmaları gerekiyor reis yani işi bilen kişilerle her zaman daha iyidir ;) İşin içinde olması artı olur takıma
kaliteli futbolcuları aldılar zaten ama yaş ortalamaları yüksek lig maratonu bu sene uzun olacak başarısız olurlar o yüzden dedim reis :)

Ernycll

Crackher
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,477
637
113
İki oyuncunun da pek bi + sı yoktu zaten tamamen feshedilip gitmeleri çok daha iyi olur

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
Ali Koç fenerden gitmediği sürece başarı hayal olur bu sene ilk 5 e zor girer fener :)
yakından derken kardeşim :) ben hayatımı futbola verdim tüm haberleri takip ediyorum fenere özel bir şey yok :) başkan geldiğinden beri tek başarınız yok sizin iyiliğiniz için söyledim bu sene de başarılar dilerim :)
takım ,teknik direktör , oyun sistemi, hatta taraftarı eleştirebilirsin , eyvalllahta 'başkan gitmeli '' yorumu rakip taraftarı aşar .iyilikiçin falan değil direk gözü dönmüş fanatiklik içerir;)
hayatımda kendi taraftarı dışında GS, BjK ,TS başkanları hakkında gitmeli yorumu ne duydum ne de gördüm

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
takım ,teknik direktör , oyun sistemi, hatta taraftarı eleştirebilirsin , eyvalllahta 'başkan gitmeli '' yorumu rakip taraftarı aşar .iyilikiçin falan değil direk gözü dönmüş fanatiklik içerir;)
hayatımda kendi taraftarı dışında GS, BjK ,TS başkanları hakkında gitmeli yorumu ne duydum ne de gördüm
Ali başkanla kazandığınız başarıları kıskandığım için söylemiş olabilir haklısın kardeşim :) kalırsa diğer takımlar için çok iyi zaten eğer fanatik gözü dönmüş biri olsam gitsin demezdim kalmasını isterdim :)

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
Ali başkanla kazandığınız başarıları kıskandığım için söylemiş olabilir haklısın kardeşim :) kalırsa diğer takımlar için çok iyi zaten eğer fanatik gözü dönmüş biri olsam gitsin demezdim kalmasını isterdim :)
hocam başarı başkan değiştirerek olsaydı, 35 senede 20 başkan değiştirdiniz hala şampiyonluk bekliyorsunuz derler adama
meseleyi anlamadın . evete Ali Koç eleştirilebilir , başarısız olabilir, sende eleştirebilirsin. fakat ''başkan gitmeli veya kalmalı'' yorumunu sadece Fenerbahçe taraftarı ,üyesi ,delegesi yapar, diğer takım taraftarını aşan bir durum bu;)

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
hocam başarı başkan değiştirerek olsaydı, 35 senede 20 başkan değiştirdiniz hala şampiyonluk bekliyorsunuz derler adama
meseleyi anlamadın . evete Ali Koç eleştirilebilir , başarısız olabilir, sende eleştirebilirsin. fakat ''başkan gitmeli veya kalmalı'' yorumunu sadece Fenerbahçe taraftarı ,üyesi ,delegesi yapar, diğer takım taraftarını aşan bir durum bu;)
sen bunu kötü niyetle söylediğimi mi ima ediyorsun onu anlamadım :) başarıyı şampiyonluk olarak görmende senin yanlışın ayrıca demek istediğimi anlamadın ya da anlamak istemiyorsun :)

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,965
1,055
113
sen bunu kötü niyetle söylediğimi mi ima ediyorsun onu anlamadım :) başarıyı şampiyonluk olarak görmende senin yanlışın ayrıca demek istediğimi anlamadın ya da anlamak istemiyorsun :)
- kötü niyetli değilde mevzuu Fener olunca fena fanatiksin :)
- evet büyük takımsan başarı şampiyonluk veya avrupada en az çeyrek finaldir . gerisi züğürt tesellisidir :)

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
- kötü niyetli değilde mevzuu Fener olunca fena fanatiksin :)
- evet büyük takımsan başarı şampiyonluk veya avrupada en az çeyrek finaldir . gerisi züğürt tesellisidir :)
1 kere çeyrek final oynadınız başarılı mı oldunuz şimdi :) bunu uzun vadeye yayarsan bunun adı başarı olur bana göre alt yapıdan her sene 1 ya da 2 futbolcu çıkarırsan bunun adı başarıdır. 1-2 milyona aldığın futbolcuyu parlatıp 20-30 a satarsan bunun adı başarıdır. Her sene şampiyonlar ligine katılırsan bunun adı başarıdır. Feneri örnek göstermiyorum Türkiye de bunu yapan hiç bir kulüp yok bize göre başarı paran varsa yaşı geçmiş futbolculara 3 5 milyon verip almak şampiyon olmak geliri gideri düşünmeden bunu yaptığımız için tüm takımlar batakda şuan limit için federasyona ağlıyoruz sonra :)

murat95

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
78
19
8
yeri geliyo rusya 5. ligini takip ediyoruz kupon yaparken feneri niye takip etmeyelim :D

orre25

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
354
117
43
Gitmesi taraftarı değiliz pek zaten kalmasi bizim için daha hayırlı😀

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
bonservissiz nokta atışı transferler yaptı adam tamamen tutar tutmaz orası ayrı konu. vedat gidince düzgün bir forvet alırlarsa da sampiyonlugun en büyük adaylarından biri olacak nereye ilk 5e giremiyor? madem takip ediyorsunuz at gözlügünü cıkarıp öyle takip edin

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,053
3,128
113
bonservissiz nokta atışı transferler yaptı adam tamamen tutar tutmaz orası ayrı konu. vedat gidince düzgün bir forvet alırlarsa da sampiyonlugun en büyük adaylarından biri olacak nereye ilk 5e giremiyor? madem takip ediyorsunuz at gözlügünü cıkarıp öyle takip edin
Düzgün bir forvet aldılar beğenmedin mi :)