- 757
- 226
- 43
Fenerdeki mevcut kadro TR de kimsede yok neyin ilk 5inden bahsettiniz bilemedimDüzgün bir forvet aldılar beğenmedin mi
Fenerdeki mevcut kadro TR de kimsede yok neyin ilk 5inden bahsettiniz bilemedimDüzgün bir forvet aldılar beğenmedin mi
neye göre en iyi açıklar mısın? en son iyi futbol oynadığınız zaman Alex vardı sizdeİlk 5 e girmez diyen arkadaş sen futbolun f sinden anlamiyon belli ki.suan ki fenerifenerin kadrosu bu lige fazla gelecek daha transferler var fener bu sene sanşa bırakmak istemiyor ole kadro kuruyor .bir tane stoper sağlam gelsin açık ara şampiyon olur
vedat gittikten sonra yerine gelecek forvetten bahsediyorum. bu sezon 40 maç var 3 günde bir maçlar olacak rotasyon icin gayet güzel forvet aldılarDüzgün bir forvet aldılar beğenmedin mi
arkadaşın yorumlarını okudum da insan gibi tartısmak yerine tahrik etmek gibi bir art niyeti var sankiBence sende Fener'in hiçbir şekilde başarılı olmasına tahammülü olmayan Fener düşmanlarından birisinki şuanki gerçeklere inanmak istemiyorsun. Spor yazarlarindan tut spor yorumcularına kadar Fener Şampiyonluk kadrosu kurdu derken senin kabullenmemen ilginç
kardeşim ilk yarı bittiğinde bu yorumun altına yazacağım bu görüşlerin hala devam ediyor mu tekrar tartışırızBence sende Fener'in hiçbir şekilde başarılı olmasına tahammülü olmayan Fener düşmanlarından birisinki şuanki gerçeklere inanmak istemiyorsun. Spor yazarlarindan tut spor yorumcularına kadar Fener Şampiyonluk kadrosu kurdu derken senin kabullenmemen ilginç
Evet haklısın tartışmaya yer arıyor .İyi bir taraftar iyiykende kotuykende kabullenmeli. Geçen sene tamam Bir fenerli olarak maçlardan sogumustum. Ama bu sene farklı en iyi kadro Fener de suan. Gökhan ile caner e laf edenler geçen seneye kadar Beşiktaş ta iken türkiyenin en iyi sağ bek ve sol bek idi.ama feneri gelince yaşlandı diyorlar.gökhan ile caner sayesinde Beşiktaş çok mac kazandı.bir takıMDA sadece genç kadro ile başarılı olamazsin. İllaki kadroda 4 5 tecrübeli oyuncu olacak .bu sene de o tecrübeli isimler gokhan caner gustavo sosa olacak ki .zaten bu isimlerin kalitesi tartışılmaz.arkadaşın yorumlarını okudum da insan gibi tartısmak yerine tahrik etmek gibi bir art niyeti var sanki
art niyetli olarak neyi yazdım kardeşim söyler misin bu forumda kimse ile işim olmadı tartışmam küfürlü hakaret ederek küçük düşürücü bir yorumum bile yok söylediklerimi sadece kabullenemiyorsunuz fanatik olduğunuz için umarım iyi oynarsınız ben yanılırımarkadaşın yorumlarını okudum da insan gibi tartısmak yerine tahrik etmek gibi bir art niyeti var sanki
tartışmanın zararı olmaz hakaret etmedikten sonra dost ben fikrimi söyledim sadece kabullenmeyebilirsin sende fikrini söylersin saygı çerçevesinde tartışırız emin ol fener düşmanı değilimEvet haklısın tartışmaya yer arıyor .İyi bir taraftar iyiykende kotuykende kabullenmeli. Geçen sene tamam Bir fenerli olarak maçlardan sogumustum. Ama bu sene farklı en iyi kadro Fener de suan. Gökhan ile caner e laf edenler geçen seneye kadar Beşiktaş ta iken türkiyenin en iyi sağ bek ve sol bek idi.ama feneri gelince yaşlandı diyorlar.gökhan ile caner sayesinde Beşiktaş çok mac kazandı.bir takıMDA sadece genç kadro ile başarılı olamazsin. İllaki kadroda 4 5 tecrübeli oyuncu olacak .bu sene de o tecrübeli isimler gokhan caner gustavo sosa olacak ki .zaten bu isimlerin kalitesi tartışılmaz.
Fanatiklik senin yaptığın tutuma giriyor .spor bultenlerine bak suan iki konu var biri Messi barcada kalacak mi nereye gidecek diğeri Fener transferleri .art niyetli olarak neyi yazdım kardeşim söyler misin bu forumda kimse ile işim olmadı tartışmam küfürlü hakaret ederek küçük düşürücü bir yorumum bile yok söylediklerimi sadece kabullenemiyorsunuz fanatik olduğunuz için umarım iyi oynarsınız ben yanılırım
tamam kardeşimFanatiklik senin yaptığın tutuma giriyor .spor bultenlerine bak suan iki konu var biri Messi barcada kalacak mi nereye gidecek diğeri Fener transferleri .
şuan fenerden daha iyi kadrosu olan ya da kadro kuran 5 takım say da bilelim o zaman bu ilk 5e kim giriyor da fener giremiyormuş? vedat yerine gelecek as forvetten bahsediyorum sana gelmiş kasımpasadan rotasyon icin alınan adamı söylüyorsun forvet geldi zaten begenmedin mi diyorsun. öncesinde de yok alexten beri top oynamadınız yok emreyi bile arayacaksınız bunlar gayet art niyetli mesajlar dostart niyetli olarak neyi yazdım kardeşim söyler misin bu forumda kimse ile işim olmadı tartışmam küfürlü hakaret ederek küçük düşürücü bir yorumum bile yok söylediklerimi sadece kabullenemiyorsunuz fanatik olduğunuz için umarım iyi oynarsınız ben yanılırım
Enner Valencia stoper mi ?şuan fenerden daha iyi kadrosu olan ya da kadro kuran 5 takım say da bilelim o zaman bu ilk 5e kim giriyor da fener giremiyormuş? vedat yerine gelecek as forvetten bahsediyorum sana gelmiş kasımpasadan rotasyon icin alınan adamı söylüyorsun forvet geldi zaten begenmedin mi diyorsun. öncesinde de yok alexten beri top oynamadınız yok emreyi bile arayacaksınız bunlar gayet art niyetli mesajlar dost
sen valencianın cidden as santrafor olarak alındıgını mı düşünüyorsun ahahahha allahım tartıstıgımız adama bak ya iyi günler birader ugrasılmaz seninleEnner Valencia stoper mi ?
Pekisen valencianın cidden as santrafor olarak alındıgını mı düşünüyorsun ahahahha allahım tartıstıgımız adama bak ya iyi günler birader ugrasılmaz seninle
Tamam da her sene başı herkes böyle diyor da gerisi olmuyorBence sende Fener'in hiçbir şekilde başarılı olmasına tahammülü olmayan Fener düşmanlarından birisinki şuanki gerçeklere inanmak istemiyorsun. Spor yazarlarindan tut spor yorumcularına kadar Fener Şampiyonluk kadrosu kurdu derken senin kabullenmemen ilginç
2 yıldır benim takımdan umudum yoktu çünkü stoper sağ bek sol bek yoktu hasan ali ve dirarla 2 sene mafolduk. Hele jailson gibi malın stoper oynaması ve onu oynatan Ersun givi malların olduğu 2 sene geldi geçti .bu sene kanat ve ortaya saha sorunu yok 1 stoper 1 forvet alinirsa bu sene açık ara şampiyon uz. İsrailli golcü gelirse ve birde iyi bir stoper o zaman tadından yenmezTamam da her sene başı herkes böyle diyor da gerisi olmuyor