- 307
- 60
- 28
Garry iyi değil mi la o niye gidiyor
Zaman herseyi gösterir kardeş ölmez sağ kalırsak burdayiz .. İyi olan kazansın umarım2 yıldır benim takımdan umudum yoktu çünkü stoper sağ bek sol bek yoktu hasan ali ve dirarla 2 sene mafolduk. Hele jailson gibi malın stoper oynaması ve onu oynatan Ersun givi malların olduğu 2 sene geldi geçti .bu sene kanat ve ortaya saha sorunu yok 1 stoper 1 forvet alinirsa bu sene açık ara şampiyon uz. İsrailli golcü gelirse ve birde iyi bir stoper o zaman tadından yenmez
ben Fenerbahçe başarılı diye birşey yazdım mı? ben fikrimi yazdım , her sene ya şampiyon olacak yada şampiyonluğu riske edip avrupada ses getirecek aksi durumda başarısızdır .2ye oyuncu alıp 30a satıp her sene 2. , 3. , 5. olacaksa kalsın , ben almayayım.1 kere çeyrek final oynadınız başarılı mı oldunuz şimdi bunu uzun vadeye yayarsan bunun adı başarı olur bana göre alt yapıdan her sene 1 ya da 2 futbolcu çıkarırsan bunun adı başarıdır. 1-2 milyona aldığın futbolcuyu parlatıp 20-30 a satarsan bunun adı başarıdır. Her sene şampiyonlar ligine katılırsan bunun adı başarıdır. Feneri örnek göstermiyorum Türkiye de bunu yapan hiç bir kulüp yok bize göre başarı paran varsa yaşı geçmiş futbolculara 3 5 milyon verip almak şampiyon olmak geliri gideri düşünmeden bunu yaptığımız için tüm takımlar batakda şuan limit için federasyona ağlıyoruz sonra
Anlatmak istediğim buydu gökhan caner Beşiktaş'ta kraldi fener e gelde yaşlı oldu sosa Trabzon'da göklere çıktı fener e geldi yaşi geçti dediler .yıllardır böyle .o yüzden bu sene sahada verilecek cevaplarben Fenerbahçe başarılı diye birşey yazdım mı? ben fikrimi yazdım , her sene ya şampiyon olacak yada şampiyonluğu riske edip avrupada ses getirecek aksi durumda başarısızdır .2ye oyuncu alıp 30a satıp her sene 2. , 3. , 5. olacaksa kalsın , ben almayayım.
kaldıki bu anlattığın Türk futbolunun genel sorunlarıyla Ali Koç ne alaka , adam altı üstü 2 senelik başkan. 20-30 yıllık birikmiş sorunların suçudamı ona kaldı
kabul et, konu Fenerbahçe olunca kırmızı görmüş boğaya dönüyorsun 😅
ve kabul et , sosa kalsaydı süper oyuncuydu bize geldi oldu ihtiyar 😅
başarı nedir muhabbetine onları anlattım sana göre başarı şampiyonluksa yanlış düşünüyorsun dedim Sosa süper ligin en iyi 5 orta sahasından 1 i bu hala aynı umarım sizde de başarılı olurben Fenerbahçe başarılı diye birşey yazdım mı? ben fikrimi yazdım , her sene ya şampiyon olacak yada şampiyonluğu riske edip avrupada ses getirecek aksi durumda başarısızdır .2ye oyuncu alıp 30a satıp her sene 2. , 3. , 5. olacaksa kalsın , ben almayayım.
kaldıki bu anlattığın Türk futbolunun genel sorunlarıyla Ali Koç ne alaka , adam altı üstü 2 senelik başkan. 20-30 yıllık birikmiş sorunların suçudamı ona kaldı
kabul et, konu Fenerbahçe olunca kırmızı görmüş boğaya dönüyorsun 😅
ve kabul et , sosa kalsaydı süper oyuncuydu bize geldi oldu ihtiyar 😅
Oraları fazla karıştırma sen bizim ligde ne zaman masa altından iş hallettiler günahlarını almabu fenerbahçenin transfer limiti çok azdı nasıl o kadar transfer yapıyor anlamıyorum kesin illagal bişeyler dönüyor.beşiktaş bir sürü oyuncu gönderdi ona rağmen limiti fenerden yüksek ama transfer yapamıyor vida ljajic lens 3 lüsüde gidecek maaşları fazla olduğu için bizim kadroda doğru dürüst oyuncu kalmadı fener her gün 2 şer transfer yapıyor nasıl iş anlamadım. ali koçun takım harcama limitleri ilk açıklandığındaki sitemi de kalmadı kesin masa altından işler hallediliyor.
Beşiktaş oyuncu gönderemedi , oyuncular indirim kabul etmedi . Fenerbahçede yüksek ücretli max ısla gibi bir çok oyuncunun sözlesmesi bitti yada gitti. maaş bütçesi oldukça genişledi buna ek en önemlisi Fenerbahçe bb ile yapılandırma anlaşması yapmayan tek takım .şu anda 10 yıllık bir anlaşma üzerinde çalışılıyor bunu yaparsa Galatasaray'ın bile üstünde bir bütçe oluşurbu fenerbahçenin transfer limiti çok azdı nasıl o kadar transfer yapıyor anlamıyorum kesin illagal bişeyler dönüyor.beşiktaş bir sürü oyuncu gönderdi ona rağmen limiti fenerden yüksek ama transfer yapamıyor vida ljajic lens 3 lüsüde gidecek maaşları fazla olduğu için bizim kadroda doğru dürüst oyuncu kalmadı fener her gün 2 şer transfer yapıyor nasıl iş anlamadım. ali koçun takım harcama limitleri ilk açıklandığındaki sitemi de kalmadı kesin masa altından işler hallediliyor.
Fenerbahçe'nin büyüklüğü bu işte kardeşim .Söz konusu Fener olunca tüm lig karşı olur .çekemediler yıllardır .ama sorsan neyini cekemicez derler ama yinede feneri konuşmadan edemezler .3 temmuz u şike sanan cahil insanlar topluluğundan ne bekliosunki. 3 temmuz olmasaydı Fener şuanda dünyada ilk 10 a girecek kapasitede takım ve bütçeye sahipti .birileri engel oldu işte .oda ne olduğu ortada .o yüzden tartışmaya bile gerek yok Ali Koç başımızda olduğu sürece başarılar pes peşe gelecekBeşiktaş oyuncu gönderemedi , oyuncular indirim kabul etmedi . Fenerbahçede yüksek ücretli max ısla gibi bir çok oyuncunun sözlesmesi bitti yada gitti. maaş bütçesi oldukça genişledi buna ek en önemlisi Fenerbahçe bb ile yapılandırma anlaşması yapmayan tek takım .şu anda 10 yıllık bir anlaşma üzerinde çalışılıyor bunu yaparsa Galatasaray'ın bile üstünde bir bütçe oluşur
@mes' in Fenerbahçe antipatisyle dolu komplo planlarına aldırma , iş tamamen teknik ve konular