- 87,107
- 66,543
- 113
2 günde bitirdim reis sonunu merak ediyordumdaha baslamadık dızıye hemen bıtmesın dıye
2 günde bitirdim reis sonunu merak ediyordumdaha baslamadık dızıye hemen bıtmesın dıye
dıger bölümler oyle aralıksız ızledım 4. sezon cepte dursun zor gunlere saklıyorum@AHMET4102 la case de papel bi başlayınca bırakamıyon ki
The Sinner Cora iyi adminim. Sense 8 de iyi. Breaking Bad pişman olmazsın.. la casa de papel e bende başlamadım bitsin dizi ben onu 3 - 4 günde bitiririm vallahi bendede kıtlık var adam gibi şöyle 3-4 sezonu olan bı diz8 bulamadım başlayayım. Birde şu platform u çok söylüyorlar ama onunda bir kaç sezon biriksin istiyorum çok yeni daha@AHMET4102 la case de papel bi başlayınca bırakamıyon ki
Platform film çok mükemmel değil ama idare eder 3 4 sezonluk dizi istersen tabiki lucifer var oz var soluksuz izlersin birde fringe var offf fantastik-kurgu polisiye guzel diziThe Sinner Cora iyi adminim. Sense 8 de iyi. Breaking Bad pişman olmazsın.. la casa de papel e bende başlamadım bitsin dizi ben onu 3 - 4 günde bitiririm vallahi bendede kıtlık var adam gibi şöyle 3-4 sezonu olan bı diz8 bulamadım başlayayım. Birde şu platform u çok söylüyorlar ama onunda bir kaç sezon biriksin istiyorum çok yeni daha
bakalım dost izlemeye başlıyacağım @Deneme77 de çok film önerdi hepsine başlıcam yavaştanThe Sinner Cora iyi adminim. Sense 8 de iyi. Breaking Bad pişman olmazsın.. la casa de papel e bende başlamadım bitsin dizi ben onu 3 - 4 günde bitiririm vallahi bendede kıtlık var adam gibi şöyle 3-4 sezonu olan bı diz8 bulamadım başlayayım. Birde şu platform u çok söylüyorlar ama onunda bir kaç sezon biriksin istiyorum çok yeni daha
hahahaah adam bilio tarlabaşınıİ.S.T.A.N.B.U.L
çok gezmiş oralarıhahahaah adam bilio tarlabaşını
HERKESİN YARATIK ANLAYISI FARKLIDIR ...Virüslü yaratıklı vs knk korana virüsüne önlem için heryere yayılmış buraya da gelirse tecrübe olsun diye
meselaHERKESİN YARATIK ANLAYISI FARKLIDIR ...
ilk çıktıgı zaman izlemiştim Tepsisini bırakmıyor adamHedefim Sensin filmini tavsiye ederim Ata Demirer ve Demet Akbağ’dan yine çok güldürecek bir Kuzey Ege komedisi! İstanbul’da başlayıp Gökçeada’da devam eden hikâyede, Ata Demirer bu sefer Zekeriya adında bir çiğ köfteciyi oynuyor.
Eyvallah adminim seni dinleyip Fringe yapıyorumPlatform film çok mükemmel değil ama idare eder 3 4 sezonluk dizi istersen tabiki lucifer var oz var soluksuz izlersin birde fringe var offf fantastik-kurgu polisiye guzel dizi
bu konuyu açmamayı öneririm shellac anladın sen onumesela