- 103,184
- 154,295
- 113
açılsa severiz belkibu konuyu açmamayı öneririm shellac anladın sen onu
açılsa severiz belkibu konuyu açmamayı öneririm shellac anladın sen onu
SEVENLER VAR AMA BIZ SEVMEYIZ , SEVDIREN GRUPTA KALALIMaçılsa severiz belki
kanal7'de tekrarlarını izlerdimEkli dosyayı görüntüle 62657
kımler bılıyor
kanal 7 de cıkardı guzel dızıydı sımdı kanal 7 de hergun aralıksız hint filmlerı varkanal7'de tekrarlarını izlerdim
net 15 yıl olmuştur bahsettiğim.
film önerisi olarak hodejegerne. gerilim aksiyon tempolu
çocuklugum bunu ızlemekle gectı gıbı eskıden ızledıgın kanallar zten bellıydıEkli dosyayı görüntüle 62657
kımler bılıyor
eskıden ınternet telefon mu vardı hep tvçocuklugum bunu ızlemekle gectı gıbı eskıden ızledıgın kanallar zten bellıydı
Hint filmlerini bana sevdiren adam Aamir khan çok iyi oyuncukanal 7 de cıkardı guzel dızıydı sımdı kanal 7 de hergun aralıksız hint filmlerı var
o fılmler degıl ya kanl7 de sımdı olanlar dızı hep kadınlar ızlıo sımdıHint filmlerini bana sevdiren adam Aamir khan çok iyi oyuncu
O zaman sıkıcı dizilerdir reiso fılmler degıl ya kanl7 de sımdı olanlar dızı hep kadınlar ızlıo sımdı
Aşk bir rüya Deli divaneo fılmler degıl ya kanl7 de sımdı olanlar dızı hep kadınlar ızlıo sımdı
herkes öneriyor dost demek ki güzel film bir ara izlemek şart olduplatform
beklentını cok yukseltme , bir dost tavsiyesi sadece farklı bir düşünce var aktarım ve sonlandırma bnce sıkıntılı ... çok daha basarılı olabilirdii bu seneryoherkes öneriyor dost demek ki güzel film bir ara izlemek şart oldu
beklentını cok yukseltme , bir dost tavsiyesi sadece farklı bir düşünce var aktarım ve sonlandırma bnce sıkıntılı ... çok daha basarılı olabilirdii bu seneryoherkes öneriyor dost demek ki güzel film bir ara izlemek şart oldu