- 21,160
- 17,497
- 113
Peki neden sadece Florida? Onu Florida'da durduran ne oldu neden devam etmemis
Çünkü en yüksek dicountu LasVegas 'tan sonra bu eyalet veriyor bromPeki neden sadece Florida? Onu Florida'da durduran ne oldu neden devam etmemis
İsmi güzel ondan floriiddaaaa floridddaaa baksana uzat bak güzel oluyor yazarken agzinla uzat 🤣Peki neden sadece Florida? Onu Florida'da durduran ne oldu neden devam etmemis
Las vegas durdudu terimPeki neden sadece Florida? Onu Florida'da durduran ne oldu neden devam etmemis
Tatmin edici
Çünkü en yüksek dicountu LasVegas 'tan sonra bu eyalet veriyor brom
Zart diye çıkardı alltan,hey gidi günler ozlemisim be
Az cektirmedi AyçaZart diye çıkardı alltan,hey gidi günler ozlemisim be
Ben az çektim dostAz cektirmedi Ayça
Bide bu kızı koyuyorlardı,dibimiz düşüyordu
Onunla ne işin var bro.sayisayl devrettiği zaman onun numaraları soylesin yeter 10 daire parası veriyor ömrün boyunca yer içer yatarsinGelecekten geliyosa yarın euroligte efes fener maçı üst olurmu kasa basalım
Her gecenin sabahi olmaz dikkat et corc selam soyle gitmedenBen Florida da yaşıyorum öyle bişey olmadı
Son gulen iyi güler arkadaş doğru söylüyor abd batacak çok haklı Allah'ın izniyle Türkiye baba ülke olacak bekleyin gorunPuhahhaah sende inandin mi buna yerini turkiyeye birakacak puahhahababha
Ok tayyipSon gulen iyi güler arkadaş doğru söylüyor abd batacak çok haklı Allah'ın izniyle Türkiye baba ülke olacak bekleyin gorun
Canlı yayın dimi buMerak edenler için
Mümkün deil kardeş işin ucu dine dayanıyor diye düşünüyorum ben.konuyu açmaya kalkarsak çok uzar ama dünyada gelismis hiç bı Müslüman ülke yok hep gavurlar geliştiriyor teknolojiyi alakası ne bilmem ama öyle isteSon gulen iyi güler arkadaş doğru söylüyor abd batacak çok haklı Allah'ın izniyle Türkiye baba ülke olacak bekleyin gorun
Tuvalete bıraktığınizin rengini bile tayyipten bileceksiniz hadi ordanOk tayyip