Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Florida Haritadan Silinecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

coskunoz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
497
140
43
Bu fırtına ilkkez oluyur en fazla 5. Seviye görülmüş ama buna 6 diyorlar devlete zerre acımam lakin olan sıradan insanlara olacak

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
755
225
43
Evet dedemle çok muhabbet ettim 30 40 arası yaşım diyelim dedemin bana söylediği en önemli söz ayyaş denilenlerin kurduğu ülkeyi din tuccarlari geri sattı umarım siz geri alırsınız diyodu en son rahmetli olmadan
Deden bu ülkenin 1923 den önce var olduğunu bilmiyor muydu. Demekki dedende yanlış biliyormuş. Tarihinizi iyi araştirin bilip bilmeden buralarda neyin hesabını yapıyorsunuz.

Mayko78

Karakter önemli Mesele yeğen Satılık olan çok.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,402
12,224
113
Dün izlediğim bir youtube videosunda kendisinin 2337 yılından geldiğini zamanlar arası Seyehat ettiğini söyleyen bir kişi vardı video 5 yıl önce çekilmiş 2024 yılının ekim ayında florida diye bir şehir kalmayacak diyordu. Ve amerikan 2035 yılında yerini Türkiye ye bırakacak diye bir sözü vardı.
Biraz önce izlediğim haberde florida yı milton kasırkası saat de 247 km hızla yaklaştığı söyleniyor.
Floria degil babası gelsin hodri meydan aw

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Dün izlediğim bir youtube videosunda kendisinin 2337 yılından geldiğini zamanlar arası Seyehat ettiğini söyleyen bir kişi vardı video 5 yıl önce çekilmiş 2024 yılının ekim ayında florida diye bir şehir kalmayacak diyordu. Ve amerikan 2035 yılında yerini Türkiye ye bırakacak diye bir sözü vardı.
Biraz önce izlediğim haberde florida yı milton kasırkası saat de 247 km hızla yaklaştığı söyleniyor.
Alkole karşı değilim, çok içerim ama senin içmene karşıyım dost... Florida sürekli kasırga oluyor zaten.

https://en-m-wikipedia-org.translat...tr_sl=en&_x_tr_tl=tr&_x_tr_hl=tr&_x_tr_pto=tc

a5.jpg

Neyse ben 2453'ten geldim. Mor popolu Uzaylılar gelip ABD'yi işgal edince bizden yardım isticekler. Kurtarıcaz o vakit.Takipte kal.

Yellowstone videosu da izleme...

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Son olarak Zeus'cum gökten melek orduları gelip, tüm dünyadaki gemi, uçak füze vs alıp uzaya fırlatsa.... Ertesi yıl ABD 5 denizaltı, 12 gemi, 46 uçak vs üretmişken, biz 7 yılda daha az gelişmiş 1 adet denizaltı suya indircez... 2. yıl daha da rezillik çıkıcak, 3. yıl daha da...

Bizim rakibimiz Yunanistan, İran, Katil ESET :D yada şu aralar tekrar Esad oldu galiba. Sen bunlara odaklan.

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Deden bu ülkenin 1923 den önce var olduğunu bilmiyor muydu. Demekki dedende yanlış biliyormuş. Tarihinizi iyi araştirin bilip bilmeden buralarda neyin hesabını yapıyorsunuz.
Tarih prof'u konuşmuş. Abinizi dinleyin :rolleyes: İngilizler metal gemiyle gezerken bu abinizin zihniyet, askerler şalvar mı giysin pantalon mu diye tartışıyordu... Netice Osmanlı yok oldu. Türkiye'de bunlarla yok olur.

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,499
1,206
113
Ateyizler eglenmek icin konu açınca nasıl da silinmiyor😀😀😀😀

red1990

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
608
348
63
Tamam

Fterim1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,160
17,497
113
Tarih prof'u konuşmuş. Abinizi dinleyin :rolleyes: İngilizler metal gemiyle gezerken bu abinizin zihniyet, askerler şalvar mı giysin pantalon mu diye tartışıyordu... Netice Osmanlı yok oldu. Türkiye'de bunlarla yok olur.
O arkadaşın da kaynak kadir mısıroğlu gibi arka bölgesi heralde ))

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,779
4,171
113
Geçen hafta Florida daydım, baldızın düğünü vardı, orada herkes sakin bir hayat yaşıyor, kimseden böyle bir duyum almadım.Orada insanlar dans edip şarkı söylüyor, burada orayla ilgili spekülasyonlar yapılıyor enteresan ! Biz kendimizi kurtarabildik mi acaba, bunu sorgulamamız gerekmez mi ! Çok severiz elin ......yle gerdeğe girmeyi.Ulke cehenneme dönmüş, buraya bakın buraya !!! Gitsek gitsek bir 5 sene daha anca gideriz, Rus and Arab seviciligi yuzunden natoda bile dicklenmiyoruz, hakeza NATO kalkani üstümüzden kalksa, olacakları şuraya kelimeler ile yazamam.Dunyanin maymunu konumundayız, kanıyla canıyla bu vatana hizmet edecek yigitlere çok ihtiyacımız var, onlar ellerindeki tüm imkanları kullanıyor ve önlemini almış durumdalar.Ya biz !!!!

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,339
520
113
Bende 2150 yılından geliyorum. 2150 yılında uzaylılar ile koktey içiyor olacaz

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,900
26,307
113
Artık dolar muhabbeti yapamayacak miyiz la bizim lirayı 35le çarpma muhabbeti buraya kadar miydi

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Geçen hafta Florida daydım, baldızın düğünü vardı, orada herkes sakin bir hayat yaşıyor, kimseden böyle bir duyum almadım.Orada insanlar dans edip şarkı söylüyor, burada orayla ilgili spekülasyonlar yapılıyor enteresan ! Biz kendimizi kurtarabildik mi acaba, bunu sorgulamamız gerekmez mi ! Çok severiz elin ......yle gerdeğe girmeyi.Ulke cehenneme dönmüş, buraya bakın buraya !!! Gitsek gitsek bir 5 sene daha anca gideriz, Rus and Arab seviciligi yuzunden natoda bile dicklenmiyoruz, hakeza NATO kalkani üstümüzden kalksa, olacakları şuraya kelimeler ile yazamam.Dunyanin maymunu konumundayız, kanıyla canıyla bu vatana hizmet edecek yigitlere çok ihtiyacımız var, onlar ellerindeki tüm imkanları kullanıyor ve önlemini almış durumdalar.Ya biz !!!!
Yanlış düşünüyosun :d

Uçak düşüren şeyh, Azrail döven gizli silahlarımız var.

Ülkedeki sorunlar tamamen inanmayanlardan kaynaklı. İnanmak başarmanın yarısıdır diye boşuna demiyolar :D

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,205
10,860
113
2071 yılından geliyorum Kasım 2024de forumdan 3 kişi 500k kazanç elde edecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...