Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Florida Haritadan Silinecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,091
5,766
113
Yanlış düşünüyosun :d

Uçak düşüren şeyh, Azrail döven gizli silahlarımız var.

Ülkedeki sorunlar tamamen inanmayanlardan kaynaklı. İnanmak başarmanın yarısıdır diye boşuna demiyolar :D
uçak düşürme ne o level bir daha manisaya gelecek olan depremi üç kere engelleyip allahla konuştuktan sonra doğuya kaydıran şeyhler var

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,505
646
113
Florida'da her sene kasırga var. 500den fazla kasırga kayıt altına alınmış. Sallamak ve korku salmak için florida güzel bir tercih olmuş.

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,011
1,526
113
Dün izlediğim bir youtube videosunda kendisinin 2337 yılından geldiğini zamanlar arası Seyehat ettiğini söyleyen bir kişi vardı video 5 yıl önce çekilmiş 2024 yılının ekim ayında florida diye bir şehir kalmayacak diyordu. Ve amerikan 2035 yılında yerini Türkiye ye bırakacak diye bir sözü vardı.
Biraz önce izlediğim haberde florida yı milton kasırkası saat de 247 km hızla yaklaştığı söyleniyor.
Tamam kanka Florida gidiyor anladık iyi okey ama , Amerika'ya Türkler daha vize alamıyor sen yerini Türkiye'ye bırakacak diyorsun :D

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,289
6,483
113
Deden bu ülkenin 1923 den önce var olduğunu bilmiyor muydu. Demekki dedende yanlış biliyormuş. Tarihinizi iyi araştirin bilip bilmeden buralarda neyin hesabını yapıyorsunuz.
Dedem 90 sene makarnacilarla mücadele etti konuyu terketmen karşılığı sana barella makarnası teklif ediyorum

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
225
43
Tarih prof'u konuşmuş. Abinizi dinleyin :rolleyes: İngilizler metal gemiyle gezerken bu abinizin zihniyet, askerler şalvar mı giysin pantalon mu diye tartışıyordu... Netice Osmanlı yok oldu. Türkiye'de bunlarla yok olur.
Oğlum sizin bu ulkeyeden alıp veremediğiniz nedir. Yapılanlari hicmi görmüyorsunuz kör olmuşsunuz. Laikliği savunup sokaklarda ciftlesenleri hiç gormezsiniz. Muhatabım bile değilsin kara cahil

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Oğlum sizin bu ulkeyeden alıp veremediğiniz nedir. Yapılanlari hicmi görmüyorsunuz kör olmuşsunuz. Laikliği savunup sokaklarda ciftlesenleri hiç gormezsiniz. Muhatabım bile değilsin kara cahil
Evladım, siz diye bir şey yok. Tek yazıyorum. Ben görüyorum her şeyi. Mesela bak 3. köprü yapıldı. Beğenmediğin adamlar 2 tane yapmıştı da 3. yapıldı. İşte senin beyin o ikiyi görmezden gelip, 3'ü görüyor sadece...

Çevremdeki AKPLİler bana; AB'ye üye olmalayım diyince hanzo dediler, Zamanında teröristlere halay çektiler, karşı çıkınca faşist dediler... Putin NATO'dan iyidir diyince RUSCU dediler, Fetö'ya FETO diyince dinsiz dediler :) Utanç içinde yaşıyolar... O sebepten fazla gaza gelme... Ben Tekirdağ'da sayısız tesettürlü yolun yolcusu yanıyorum. Laiklik gelmesiyle gitmesiyle ahlak olmuyor toplumda... Hırsızla da dünyanın hiç bir ülkesi, İslam dünyası kurtulmaz. Allah'la da alay eder hale gelmeyin, bir kendine gel. Topla kendini...

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Dede 500x atsın diye, FETÖ'nün sümüklü mendilini yiyen adamlara laf atmaya çalışıyoruz m. forumda..

İsimsiz53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
225
43
Evladım, siz diye bir şey yok. Tek yazıyorum. Ben görüyorum her şeyi. Mesela bak 3. köprü yapıldı. Beğenmediğin adamlar 2 tane yapmıştı da 3. yapıldı. İşte senin beyin o ikiyi görmezden gelip, 3'ü görüyor sadece...

Çevremdeki AKPLİler bana; AB'ye üye olmalayım diyince hanzo dediler, Zamanında teröristlere halay çektiler, karşı çıkınca faşist dediler... Putin NATO'dan iyidir diyince RUSCU dediler, Fetö'ya FETO diyince dinsiz dediler :) Utanç içinde yaşıyolar... O sebepten fazla gaza gelme... Ben Tekirdağ'da sayısız tesettürlü yolun yolcusu yanıyorum. Laiklik gelmesiyle gitmesiyle ahlak olmuyor toplumda... Hırsızla da dünyanın hiç bir ülkesi, İslam dünyası kurtulmaz. Allah'la da alay eder hale gelmeyin, bir kendine gel. Topla kendini...
Ozaman Türkiye Cumhuriyeti Toprakları size fazla yol varken gidebilirsiniZ. Biz yapılan kötü şeyleri tasvir eden kişiler değiliz. Şunu ogrenin yanlışa yanlış doğruya doğru demeyi öğrenin. Şimdi seni o at gozlugunle başbaşa bırakıyorum tartışmaya bile degmezsin ok

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,195
2,953
113
Burda Allah hakkında falan filan yapanlara şöyle bi kasırga denk gelse 7 / 24 La ilahe illallah diyecegine yemin ederim ama kanıtlayamam 😁

Tolgahan0838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,914
953
113
Zaman yolculuğu yapan Bilal Erdoğanmıydı Bro onun dediklerine kim inanır 😀

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
Ozaman Türkiye Cumhuriyeti Toprakları size fazla yol varken gidebilirsiniZ. Biz yapılan kötü şeyleri tasvir eden kişiler değiliz. Şunu ogrenin yanlışa yanlış doğruya doğru demeyi öğrenin. Şimdi seni o at gozlugunle başbaşa bırakıyorum tartışmaya bile degmezsin ok
Sen kimsin beni kovuyorsun it. Ben memnunum keko halimden. Şeriat istiyorsan yallah afganistan'a yada pensilvanyaya hocanızın yanına dönün sümük yemeye..

Türkiye Cumhuriyeti düşmanı it, beni ülkemden gönderme peşinde...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...