- 15,243
- 7,831
- 113
Dayı bizde yakaladık bir tane en son mesaj '' Saati 500 yerim yok balon şart '' dediSana keşke birşeyler çıksaydı aramızda en sanslisi @sukes1982 oda kızlarla yiyor parayı selamı kesti aniden baksana
Dayı bizde yakaladık bir tane en son mesaj '' Saati 500 yerim yok balon şart '' dediSana keşke birşeyler çıksaydı aramızda en sanslisi @sukes1982 oda kızlarla yiyor parayı selamı kesti aniden baksana
Hayırlı geceler tostHayırlı geceler dost
Çok cimriler ama çekimleri 5 dk geçmiyor mecbur ondan oynuyoruz 20 tl bonusu vermek için deveye okyonus atlatiyorlarDuymaz dayı duymaz dogum gunu de 20 tl verdı bana dedım cok verdıniz dedim kabul etmıyor um okadar kaybetmedim ben dedım cıktım hala yatırım yapıyoruz o ayrı gecen ay kavga dovus 10 tl aldım 2 saatte hesap et
Sukes unut para bıttı mı gelır artık ooo şimdi liste yapıstır o etkınlıkler le 2 ay oynar belli yengede para koklatmıyor ona@sukes1982 son görülme 5 sn önce Nişantaşı kız meslek lisesi sayfasını inceliyor
Onu bunu boşver saçlar orjinalmi dostBenim gibi hiç bir çekilişte adı olmayan varmı arkadaşlar? 😀 Şansmı yok nedir anlamadım. Bazı isimlere üçer beşer tane çıkmış bize bir tane bile yok. Bide çekilişlere bel bağladım umutluydum sıfır çektim. 😀
İlginç olmuş dost buradaki herkes zengin oldu ama senin sansizligin kuru yer kaldı kesinBenim gibi hiç bir çekilişte adı olmayan varmı arkadaşlar? 😀 Şansmı yok nedir anlamadım. Bazı isimlere üçer beşer tane çıkmış bize bir tane bile yok. Bide çekilişlere bel bağladım umutluydum sıfır çektim. 😀
Saçlar orjinal dost nasıl güzel saçlarım var dimi 😀Onu bunu boşver saçlar orjinalmi dost
Kim alması gerekirdi dostForumun 5. Yılına özel 5 mesajı olmayan adam ödül aldı
Öyle ilginç ki yedek talihlilerde bile yokum 😀İlginç olmuş dost buradaki herkes zengin oldu ama senin sansizligin kuru yer kaldı kesin
Retro hariç yokum bazı kişilere 2-3 yerde çıkmış benim gibi bir adamın ismi nasıl 100 kişilik listede olmaz yahuçıkmış usta yazıyor
o yine forumdandır. anasını bacısını üye yapmıştırForumun 5. Yılına özel 5 mesajı olmayan adam ödül aldı
Senin alman gerekirdi Erhan iskorpit federal onların da alması lazımdiKim alması gerekirdi dost
Bu kim dostSauron'un yüzüğü ile Piyade'nin bıçak kapışır
Ekli dosyayı görüntüle 276799
Erhan'ın can düşmanıBu kim dost
Merhaba Arkadaşlar , Hep beraber 5.yılımızı geride bırakıyoruz.Forumumuzun kuruluş amacı siz üyelerimizin güzel vakit geçirmesi ve güzel bir aile ortamı kurmaktır. Elimizden gelebildiğince 5 yıl içerisinde üyelerimize yardımcı olmaya çalıştık böyle de olmaya devam edecektir. NİCE SENELERE HEP BERABER...
Not: Gün içinde tüm üyelerimizin kazanç sağlayabileceği etkinliklerimiz olacaktır.
Eyw dost bonus bizi bozar nakit lazımSenin alman gerekirdi Erhan iskorpit federal onların da alması lazımdi