- 19,535
- 7,685
- 113
Hayırlı olsun
Not kismina gelene kadar sasirmistim dedim baskan comert adam nasil bos gecer etkinliksiz ama etkinligi not kismina birakmis 😁Merhaba Arkadaşlar , Hep beraber 5.yılımızı geride bırakıyoruz.Forumumuzun kuruluş amacı siz üyelerimizin güzel vakit geçirmesi ve güzel bir aile ortamı kurmaktır. Elimizden gelebildiğince 5 yıl içerisinde üyelerimize yardımcı olmaya çalıştık böyle de olmaya devam edecektir. NİCE SENELERE HEP BERABER...
Not: Gün içinde tüm üyelerimizin kazanç sağlayabileceği etkinliklerimiz olacaktır.
Bir luvibet etkinliği güzel tarafbet ile sahabete katılmadım biri 100 yatırımlı 200 çekim diğeri 500 yap 200 çek bu sitelerin slotlarında imkansız gibi bir şey zaten madı demesinler diye açılmış gibi bu 2 site etkinliğiBaşkanlar yargı modunu açtı
sahabetin 100 yatırımın çevrim şartı yok geçende öyleydi 100 yatırıp çevrim yapmadan çektimBir luvibet etkinliği güzel tarafbet ile sahabete katılmadım biri 100 yatırımlı 200 çekim diğeri 500 yap 200 çek bu sitelerin slotlarında imkansız gibi bir şey zaten madı demesinler diye açılmış gibi bu 2 site etkinliği
Ben uyuz oluyorum o tarz sitelere yatırım yapmıyorum 6 7 aydır bana göre saçma sapan sitelersahabetin 100 yatırımın çevrim şartı yok geçende öyleydi 100 yatırıp çevrim yapmadan çektim
Bilader sende burnundan kil aldırmiyon. Her konuda luzumsuz bir mesajin var. Kimse silah zoruyla katil demiyor. Begenmiyorsan katilmaBir luvibet etkinliği güzel tarafbet ile sahabete katılmadım biri 100 yatırımlı 200 çekim diğeri 500 yap 200 çek bu sitelerin slotlarında imkansız gibi bir şey zaten madı demesinler diye açılmış gibi bu 2 site etkinliği