- 41,602
- 45,022
- 113
Benım tozum kadar beyazsın NecmiiBir Galatasaray ata sözü derki.
tek büyük Galatasaray
Benım tozum kadar beyazsın NecmiiBir Galatasaray ata sözü derki.
tek büyük Galatasaray
Tamam dost tansiyon hapını kullandın mıFener tabikide
Ben Beşiktaş'lıyım ama Türkiye'de en çok taraftarı olan klüp Fenerbahçe'dir çünkü taraftarından en çok para kazanan takım Fenerbahçe genelde Galatasary gözükür ama futbolla uzaktan ilgilenen takım ürünü almayan kitlenin çoğunluğu da Galatasaraylıdır Fenerbahçe'nin kemik taraftarı daha fazladır.
Bal akiyo agzindan arkadasin .Bugun itibariule Besiktasi kardes takim ilan ediyorum.💛💙🖤Ben Beşiktaş'lıyım ama Türkiye'de en çok taraftarı olan klüp Fenerbahçe'dir çünkü taraftarından en çok para kazanan takım Fenerbahçe genelde Galatasary gözükür ama futbolla uzaktan ilgilenen takım ürünü almayan kitlenin çoğunluğu da Galatasaraylıdır Fenerbahçe'nin kemik taraftarı daha fazladır.
Rahat ol dost bu sene FB kesin şampiyon gerçi biz Fenerbahçemizi şampiyon olsun diye sevmedikTamam dost tansiyon hapını kullandın mı
Helal dost aynen öyle sen bide feneri bu sene şampiyon olunca gör Türkiye yıkılcak kutlamalardanBen Beşiktaş'lıyım ama Türkiye'de en çok taraftarı olan klüp Fenerbahçe'dir çünkü taraftarından en çok para kazanan takım Fenerbahçe genelde Galatasary gözükür ama futbolla uzaktan ilgilenen takım ürünü almayan kitlenin çoğunluğu da Galatasaraylıdır Fenerbahçe'nin kemik taraftarı daha fazladır.
Fenerbahçe tabikide dost
Şampiyon olsun dost mumkunse sampiyonlar ligi sampiyonuda olsun.Bu islerin hamsi yiyerek olmayacagini tum dunya ogrensin 💛💙Rahat ol dost bu sene FB kesin şampiyon gerçi biz Fenerbahçemizi şampiyon olsun diye sevmedik
Kaldır dost Fb önde sampiyon olmasak bile armamizin büyüklüğü yeter bu sene eve dijiturk aldım kesin Fb şampiyon dost baska seçenek yokBjk❤ lider cıkmazsa kaldırırız anketi dost
Ne sandındı😂ahahah Fener öne geçmiş