- 13,380
- 5,981
- 113
gerideydide ama güven tam )Ne sandındı😂
gerideydide ama güven tam )Ne sandındı😂
İsterse 50 sene şampiyon olmayalım farketmez bizim sevgimiz farklı Fenerbahçemize karşıahahah Fener öne geçmiş
Helal dost fenerliler iyi sinemacı olurmusİsterse 50 sene şampiyon olmayalım farketmez bizim sevgimiz farklı Fenerbahçemize karşı
O kadar şampiyon olmadık dost bi ince sinemacı olalim idare et dostHelal dost fenerliler iyi sinemacı olurmus
Besiktas la bi sıkıntınız yok dost zaten fenerınO kadar şampiyon olmadık dost bi ince sinemacı olalim idare et dost
Malum takımı sevmem dost bjk ile bi sıkıntımız yokBesiktas la bi sıkıntınız yok dost zaten fenerın
Malum takım derken dost acık konus fenerın malum 2 tane sevmedigi var 🤣🤣Malum takımı sevmem dost bjk ile bi sıkıntımız yok
Tahmin ettiğin 2 takım dost açık konuşturma beni şimdi modelin biri ile tartışıp ban yemeyimMalum takım derken dost acık konus fenerın malum 2 tane sevmedigi var 🤣🤣
Aman dost ban falan yemeTahmin ettiğin 2 takım dost açık konuşturma beni şimdi modelin biri ile tartışıp ban yemeyim
Corabe mokar çok forumda dostAman dost ban falan yeme
O kım dost tanıyamadımCorabe mokar çok forumda dost
Kelimler farkli dost şifre anlamını sonra sana açıklarım 😉O kım dost tanıyamadım
Tamam dost moreller bozuk benım suan anlıyamadımKelimler farkli dost şifre anlamını sonra sana açıklarım 😉
Moralin yerindede olsa o kelimeleri anlayamazsın dost İzmir'e ait 😂Tamam dost moreller bozuk benım suan anlıyamadım
Helal dost herseferinde bi izmir sokuyorsun arayaMoralin yerindede olsa o kelimeleri anlayamazsın dost İzmir'e ait 😂
Övünmek için değil dost anlama açısından sinemayı yanlış anlama dostHelal dost herseferinde bi izmir sokuyorsun araya
Anladım dostÖvünmek için değil dost anlama açısından sinemayı yanlış anlama dost