- 7,879
- 4,842
- 113
Dost senin okumada da sorun var sanirim benim nicki iyi algilayamamissin anlasilan!!!Gunumuzden bahsediyordukta tarihe donecek olursak ne arsivler cikar 6-0 lar falan😂😂
Dost senin okumada da sorun var sanirim benim nicki iyi algilayamamissin anlasilan!!!Gunumuzden bahsediyordukta tarihe donecek olursak ne arsivler cikar 6-0 lar falan😂😂
DogrudurDost senin okumada da sorun var sanirim benim nicki iyi algilayamamissin anlasilan!!!
Tapeler saklanmasaydi aziz tayyibin yanina gecen demecler vermeseydi neler olurdu acaba🤣 aramizda siviller var konusturma beni dost🤣şike kumpası yapılmasaydı kimse fenerin yanına yaklaşamazdı
Türkiye’de her takım şike yapmıştır ama en çok dusmani olan fb olduğu için böyle olduTapeler saklanmasaydi aziz tayyibin yanina gecen demecler vermeseydi neler olurdu acaba🤣 aramizda siviller var konusturma beni dost🤣
O sakladigin oyu kullandin mi adaş😂Fenere öldürücü darbeyi vurdum Ekli dosyayı görüntüle 239884
😂😂😂Papaniz Galatasaray 🧐
Şimdi kullandım 54 55 öne geçtik 🙂O sakladigin oyu kullandin mi adaş😂
Tebrik ediyorum seni😂Şimdi kullandım 54 55 öne geçtik 🙂
Kapatmis anketi😂23:59a kadar biri oy kullanir belki Fb'li
Kapatmis anketi😂
Sen isini bilirsin adaşBiz niye şimdi kullandık saniyon gülüm
Üsluba bak ya şu üslupta hiçbir beşiktaşlı goremezsin kaliteniz bu kadar babası fetö olanlarPapaniz Galatasaray 🧐
Baba demedim kibarca papa dedim sayın beyfendiÜsluba bak ya şu üslupta hiçbir beşiktaşlı goremezsin kaliteniz bu kadar babası fetö olanlar
O modele cevap dahi yazma koftecim reelde tras ali berber olan burda klavyeden salliyo aw mokariBaba demedim kibarca papa dedim sayın beyfendi