- 4,268
- 2,516
- 113
😂😂😂Fener'e bak bizle aynı seviyeye çıkmış kesin bot basmışlardir ankette hile var
😂😂😂Fener'e bak bizle aynı seviyeye çıkmış kesin bot basmışlardir ankette hile var
Biz transfer yapmadan ikinci olduk dost siz transfer yaptiniz kacinci bitirdiniz?Bot basmaya para harcamaz onlar bu sene transfere para ayiriyorlar kac senedir sampiyon olamayinca🤣
Ikincilikleri basari sayar olmussunuz demek ki. 1 sene ara verdik diyelim dost. Siz kac sene ara verdiydiniz sahi????Biz transfer yapmadan ikinci olduk dost siz transfer yaptiniz kacinci bitirdiniz?
Ben daha oy kullanmadım akşama öldürücü darbeyi vururuzBot basmaya para harcamaz onlar bu sene transfere para ayiriyorlar kac senedir sampiyon olamayinca🤣
Kuzularin sessizligi 🤣 son dakika penaltisi atarsin aksama😎Ben daha oy kullanmadım akşama öldürücü darbeyi vururuz
2.lik basari degil bizim icin dogru ama dusme potasinin bir iki basamak ustunde bitirip ligi sukur dusmedik diyede sevinen bir takim olmadik😂😂Ikincilikleri basari sayar olmussunuz demek ki. 1 sene ara verdik diyelim dost. Siz kac sene ara verdiydiniz sahi????
Duser miyiz diye ortaligi ayaga kaldirmistiniz sonrasini da biliyoruz 6. Oldugunuz icin dovul zurna tuttmadiginiz kalmisti bi tek🤣
Kanka botu falan bilmem de her sene üzerinize basıp geçiyoruzFener'e bak bizle aynı seviyeye çıkmış kesin bot basmışlardir ankette hile var
Hocam yanlış anlama da şampiyonluk sayınız Fenerbahçe’den fazla gibi konuşuyorsun..Ikincilikleri basari sayar olmussunuz demek ki. 1 sene ara verdik diyelim dost. Siz kac sene ara verdiydiniz sahi????
Dost laf yapan mi var konu iki kisi arasindaydi dalan dalana oldu laf yapan ben mi oldum🤣Hocam yanlış anlama da şampiyonluk sayınız Fenerbahçe’den fazla gibi konuşuyorsun..
Beşiktaş 15 sene , Galatasaray 14 sene şampiyon olamamış büyüklüklerinden bir şey mi eksilmişte 8 sene Fenerbahçe ara verdi diye laf yapıyorsun
Ben bu ülkede bir fenerlileri birde. Akp lileri anlamıyorum bea ikiside gerçekleri görmezden geliyor 😀Kanka botu falan bilmem de her sene üzerinize basıp geçiyoruz
Malûm partiyi bende anlamiyom dost haklisinda Fener konusunda haksızsın 8 senedir şampiyonluk yok genede tutkumuz aynıBen bu ülkede bir fenerlileri birde. Akp lileri anlamıyorum bea ikiside gerçekleri görmezden geliyor 😀
Hayırdır gülüm malum parti diyon Silivriden mi korkuyon yoksaMalûm partiyi bende anlamiyom dost haklisinda Fener konusunda haksızsın 8 senedir şampiyonluk yok genede tutkumuz aynı
Gunumuzden bahsediyordukta tarihe donecek olursak ne arsivler cikar 6-0 lar falan😂😂
Gülüm deme gülün ömrü az olurHayırdır gülüm malum parti diyon Silivriden mi korkuyon yoksa
Biz senin kadar tarakli bi uye degiliz kanka siyasete girip banlanma riskine giremeyiz😂Ben bu ülkede bir fenerlileri birde. Akp lileri anlamıyorum bea ikiside gerçekleri görmezden geliyor 😀
Beyaz tvdeki köçekler bile acikladi feneri durdurmasaydik aziz yildirimi durdurmasaydik ligin tadi kalmayacakti fenerbahce hep sampiyon olacakti diye.Rasim kendi acikladi bizde medya olarak yaptik diyeşike kumpası yapılmasaydı kimse fenerin yanına yaklaşamazdı