Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Forumda Kumbara Özelliği

Forumda kumbara özelliği yapılmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
@dancy35 şampiyon kendi adıma fikir çok güzel geliştirilip bi kalıba konursa çok faydalı olur.Burda bulunan çoğu kişinin çekincesi sadece etkinlikten para kazanayım diyen güruhun olması,Buna karşı bir önlem olursa ,herşey şeffaf adil olursa para zaten kumara (çöpe) gidiyo bi şekilde onun yerine yarın bi gün dönüşü olacak bi yere gitmiş olur ama öyle bi grup olmalı ki ben şu kadar verdim , sen bu kadar verdin yada hep ali aldı hep veli aldı muhabbetleri olmamalı adil bi toplama ve dağılım olmalı

Şuayyipop

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
803
235
43
Benim evde kumbara var her ay 100 200 birikir çekiliş varda çekiliş yaparım bana çıkar 😂:D

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,326
3,185
113
Fikir Güzel De Burada modların Yaptıgı cekılıslere Bile İtiraz Edip güvenmiyen G... ler Var Kumbara olayında Adamları topa tutarlar
Ben çekilişlere onceden itiraz ediyodum yalan yok 2 gunluk adamlar kazaniyo diye kendim kazanamiyom diye degil ama mesaj siniri guzel oldu, emektar uyeler kazansin sorun yok benden yana

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Ben çekilişlere onceden itiraz ediyodum yalan yok 2 gunluk adamlar kazaniyo diye kendim kazanamiyom diye degil ama mesaj siniri guzel oldu, emektar uyeler kazansin sorun yok benden yana
Msj Sartı geldi iyi oldu sımdılık Gayet iyi Kumbara olayı Olmaz Dost kımse kımseyi kandırmasın

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,524
44,897
113
Olursada Kumbara olayı Beş kurus atmam Almamda Bukadar Net

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Fikir Güzel De Burada modların Yaptıgı cekılıslere Bile İtiraz Edip güvenmiyen G... ler Var Kumbara olayında Adamları topa tutarlar
Biladerim modlara inanmayim itiraz eden totoslar alsın kendini gitsin forumdan adminleri yüz yüze tanimasamda üsluplarindan belli kıyak insanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...