- 5,176
- 4,602
- 113
Paparam blokeli ayben adresi atsam olur mu dostTebrikler dost noktayi koydun yaz papara
Paparam blokeli ayben adresi atsam olur mu dostTebrikler dost noktayi koydun yaz papara
Dost Drogba seni dm ye bekliyor para yollıcakmışPaparam blokeli ayben adresi atsam olur mu dost
Ayben olmaz adres ver ptt 'yle postalayimPaparam blokeli ayben adresi atsam olur mu dost
Çok haklısın dostum kumar için para için hertürlü şeyi yapacak adamlar var arkadaş satarlar dost satarlar benden uzak olsun böyleleri 😀11yaşımda başladım dostum bu işe yalancı adam zaten 3 kuruşluk adamdır 1 kupon için herşeyi yapacak adamdır
Ben çekilişlere onceden itiraz ediyodum yalan yok 2 gunluk adamlar kazaniyo diye kendim kazanamiyom diye degil ama mesaj siniri guzel oldu, emektar uyeler kazansin sorun yok benden yanaFikir Güzel De Burada modların Yaptıgı cekılıslere Bile İtiraz Edip güvenmiyen G... ler Var Kumbara olayında Adamları topa tutarlar
Msj Sartı geldi iyi oldu sımdılık Gayet iyi Kumbara olayı Olmaz Dost kımse kımseyi kandırmasınBen çekilişlere onceden itiraz ediyodum yalan yok 2 gunluk adamlar kazaniyo diye kendim kazanamiyom diye degil ama mesaj siniri guzel oldu, emektar uyeler kazansin sorun yok benden yana
Biladerim modlara inanmayim itiraz eden totoslar alsın kendini gitsin forumdan adminleri yüz yüze tanimasamda üsluplarindan belli kıyak insanlarFikir Güzel De Burada modların Yaptıgı cekılıslere Bile İtiraz Edip güvenmiyen G... ler Var Kumbara olayında Adamları topa tutarlar
Fikir güzel bastada dedigim gibi az kişiyle olucak saglam kisilerle olucak. Karakter testi olsa keşkeOlursada Kumbara olayı Beş kurus atmam Almamda Bukadar Net