Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Forumda Kumbara Özelliği

Forumda kumbara özelliği yapılmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

unclaimed61

Yetkili bir abi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,673
6,736
113
bu iş nasıl yapılır ayda min 50 tl katkı yapan adamı çekilişe alırsın katkı yapanlar içinden 5 kişiye diye toplanan parayı bölüp dağıtırsın böyle güzel olur

Umutks41

Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,002
51,213
113
Dancy ben senın etkınlıklerınden hiç kazanamadım forumdaki herkes ekmeğini yedi ben neden yiyemedim dost

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,326
3,185
113
Bilet etkinligi gibi konu acilir kasaya atilacak para sabit olur 100 tl gibi , yüklü para toplandimi herhangi 2 tane maca anket aciilir butun parayi gomeriz kazancda dagitilir. Zaten max 15 kisi anca katilir

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Çok güzel düşünce bence dost fakat şu şekilde olsa bence çok daha iyi olur.Örneğin aktif olanlar için bir kumbara olsun.Gönlünden kopan kazandıkça o kumbaraya 20-30 elinden geldiğince katkıda bulunsun.Ay sonunda kumbarada birikmiş para ile @Shellac reis güzel bir rolling açsın.Kazanç sağlanırsa kumbaraya katkıda bulunan dostlara rollden dağıtım yapılsın.Hem bu durumda kazancı kumbaraya katkı yapanlar almış olur.Bence çok güzel düşünce.Şahsım adına böyle bir şey olursa ben seve seve atarım kumbaraya

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,334
3,196
113
bi kişi de çekimini paylaşın kapısına koyalım oraya girenlerden toplasın 3-5 bişey

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,115
76,981
113
Bir de şöyle bir şey var parasi biten başkan şu kumbarayi ne zaman acıcaz diye darlamaya başlar 🤣 baskanda seytana uyduk yedik diyomus😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...