- 9,673
- 6,736
- 113
bu iş nasıl yapılır ayda min 50 tl katkı yapan adamı çekilişe alırsın katkı yapanlar içinden 5 kişiye diye toplanan parayı bölüp dağıtırsın böyle güzel olur
Yok dost dediğim 3 ana kural işi bitirirYok kanka ben sana söyleyim konu tartismayla bitecek shellac kilitleyecek güzel düşüncen için teşekkürler dost ilerleyen zamanlarda ilgilenecegiz notuyla 🤣
Bayram tek yer tek ölür dost@bayramyay1 nerdesin
Min 100 olsun bizim olsunbu iş nasıl yapılır ayda min 50 tl katkı yapan adamı çekilişe alırsın katkı yapanlar içinden 5 kişiye diye toplanan parayı bölüp dağıtırsın böyle güzel olur
Aha biletçi abimiz gelmis😂Bu iş mantara bağlar
Dur dost tahtalikoy görmesin 🤣Çıkarıp vurayım mı masaya dost herkes görsün
Wala bende hiç etkinlikten kazanamadim. Aynı kaderi paylaşıyoruz 😀Dancy ben senın etkınlıklerınden hiç kazanamadım forumdaki herkes ekmeğini yedi ben neden yiyemedim dost
Dancy ben senın etkınlıklerınden hiç kazanamadım forumdaki herkes ekmeğini yedi ben neden yiyemedim dost
[/QUOyahu nası cıksın 100 kişi den 1i sen nasıl olacaksın
En çok dancy nin etkinliginde ciktim valla 3 kere falan kaznmisimdirDancy ben senın etkınlıklerınden hiç kazanamadım forumdaki herkes ekmeğini yedi ben neden yiyemedim dost
Hadi kuralım ilk sende toplansın dolandır bizi lütfen kardo 😄Böyle şeyler yapacağınıza watsap grubu kurcanız güvenilir kişiler altın günü gibi bişey yapcanız her ay para birinde toplancak