Forumu ne zaman kurup @Başkan a devrettin 🤣Beni eskiler bilir ..bi ara modlukda yaptim forumda..en az 10 senelik uyeyim..chat acikti o zamanlar ..
Forumu ne zaman kurup @Başkan a devrettin 🤣Beni eskiler bilir ..bi ara modlukda yaptim forumda..en az 10 senelik uyeyim..chat acikti o zamanlar ..
Seni bilmeyen olsun kardeşimBilmezler reis bizim hızlı zamanları zaten konudakilerin çoğu ve konuyu açan da dahil 2022-2023-2024 üyeleri falan
Baskana sor..10 degilde 6 sene olmus.ilk uyelerdenim..Forumu ne zaman kurup @Başkan a devrettin 🤣
Oyleyim ilk uyelerdenim..forumun ilk yillarindan..ben 10 yil olmustur diyordum da 6 sene olmus..@Başkan senden daha eski bu üye
Numune kelimesi boşluğuma geldi patladım kafenin ortasındaKonuyu @Fterim1905 vb. birkaç kisi haricinde cogu kisi anlamamis. En orijinal uyeler dedik, en sevdigimiz, en eski, en delikanli, en cengaver demedik. Oyle olsa neden kestaneyi yazayim.Numuneleri yazacaksiniz
@brendford Garibandan çalar kendi yerdi abim benim ya rahmetli@Brendford daha üstüne koyacak bir efso gelmedi maalesef 👊🏼😢
Şizofrenlik bir tarikat olsa ilahı olurdu efsane kral 👊🏼😂En orijinal olanı @Brendford idi erken yaşta aramızdan ayrıldı . Şizofrenlerin atasıydı.. huzur içinde uyu...
Sen şizofren görmemişsinEn orijinal olanı @Brendford idi erken yaşta aramızdan ayrıldı . Şizofrenlerin atasıydı.. huzur içinde uyusun..
Forum içinde en düzgün manyak oydu bence dost . Kaliteli bir deliydi yani 🤣 ondan daha şizofrenleri elbette vardırSen şizofren görmemişsin
Reisim heryerde yaSen şizofren görmemişsin
kalitesi batsın beyinsiz deyince gülerdi sakat adamın danışma için açtığı konuya çekim paylaş atan biriydi sonuçta küfür yemek içinForum içinde en düzgün manyak oydu bence dost . Kaliteli bir deliydi yani 🤣 ondan daha şizofrenleri elbette vardır
Bizim oralarda deli seviyolar kendini deliye vuranlara özel ilgi var aha dayıya sor @Mayko78Forum içinde en düzgün manyak oydu bence dost . Kaliteli bir deliydi yani 🤣 ondan daha şizofrenleri elbette vardır
Vallaha öyle hasta kalıyorlar hasta hasta🤣🤣🤣 örnektepe talatpasa gürsel okmeydani Dörtyol siz şizofren gormemissiniz hey gidim heyBizim oralarda deli seviyolar kendini deliye vuranlara özel ilgi var aha dayıya sor @Mayko78