- 41,614
- 45,033
- 113
Bırak .su Azerı asıgınıHelal savasima da verelim bir madalya ayip olmasin
Bırak .su Azerı asıgınıHelal savasima da verelim bir madalya ayip olmasin
Azeriler azgin olurmus ondan seviyodur az degil oBırak .su Azerı asıgını
Azeri karılarına Nova de Yeterlı kım dıker komurcuyuAzeriler azgin olurmus ondan seviyodur az degil o
Kardeşim benim Erhan nabiyon ya biladerimSizin Burda adam diye bildiklerinizin hepsiyle iş yaptık parasız zamanında bizi tokatlamaya çalışanlar binbir renge girenler de var bizle muhattap olmaya da yemez dübürleri
Zekası kıvrak dostlarımız var ama genel olarak hepimiz psikolojik rahatsızız
Gene kıtabın Son 2 sayfasından konusmussun enıste BolsansSizin Burda adam diye bildiklerinizin hepsiyle iş yaptık parasız zamanında bizi tokatlamaya çalışanlar binbir renge girenler de var bizle muhattap olmaya da yemez dübürleri
@maltepe sana diyorAstole vardı bir de tokatcilardann
İyi kanka sağol sen napıyorsun hafta sonu kordon sineması mıKardeşim benim Erhan nabiyon ya biladerim
Yok be kanki şuan ev sineması ilerleyen saatler ne gösterir belli olmaz başlıkta ilk seni yazmamışlar umutu kanki kırıldım ondan yazayım dedimİyi kanka sağol sen napıyorsun hafta sonu kordon sineması mı
Bal porsuğu gibisin enişteSizin Burda adam diye bildiklerinizin hepsiyle iş yaptık parasız zamanında bizi tokatlamaya çalışanlar binbir renge girenler de var bizle muhattap olmaya da yemez dübürleri
🤣🤣🤣Brendford, Efsane, Makine.. bu üçünün arasına bomba at tek kayıp bomba olur
Bizi sevmez kanki çoğu ama erkek gibi de gelip söyleyemez zoruna gider öyle bakar uzaktanYok be kanki şuan ev sineması ilerleyen saatler ne gösterir belli olmaz başlıkta ilk seni yazmamışlar umutu kanki kırıldım ondan yazayım dedim
Beni de öyle kralBizi sevmez kanki çoğu ama erkek gibi de gelip söyleyemez zoruna gider öyle bakar uzaktan
Seni sevmiyolarsa vardır onlarda bi ibnelik 😉Bizi sevmez kanki çoğu ama erkek gibi de gelip söyleyemez zoruna gider öyle bakar uzaktan
60 K idi o 😊 ama bu kez yattik sanirim100 lirayı 40k yapan gelecek dönem ekonomi bakanı adayımız @Mülayim6060 seni de unutmadık. Oylar mülayime..
Sen yatarsan ekonomi batar sen yatamazsın 😄60 K idi o 😊 ama bu kez yattik sanirim