- 2,520
- 1,398
- 113
benim bekareti alabilirsin nişantaşı abim bir gün roll yaptır bana plssBide beni dusun hesap makinesi yetmez
benim bekareti alabilirsin nişantaşı abim bir gün roll yaptır bana plssBide beni dusun hesap makinesi yetmez
Abim yorulmana gerek yok hemen bi hareketine bakar rol icin😂😂😂😂Bide beni dusun hesap makinesi yetmez
Kağıt toplayıcısı bir tanıdığım vardı üç araba bir kamyonu ve üç dairesi olan 😉🥳🤣Çok kral adamdir kendisi . Ona kağıt toplamak bile yakışır 😅
harbiden yumlu reis gider 8 üyeli siteleri bulur yatırım yapar nevişahsınamünhasır insanlardanYooo o konuda @yumlu Üstüne tanımam dostumun haftanın 5 günü sabah 09:00 aksam 18:00 mesaisi sikayetle doludur
Soz ilk sanabenim bekareti alabilirsin nişantaşı abim bir gün roll yaptır bana plss
gelirse bağdat caddesinde 2 dostla kaldırımda çay simit şimdiden dağıtım sözümüzü vermiş olalımSoz ilk sana
Hayırlı işler ihtiyar bekareti parayla almak zenginlerin mesleği 😄Soz ilk sana
Bira yap kanka ne çay simidigelirse bağdat caddesinde 2 dostla kaldırımda çay simit şimdiden dağıtım sözümüzü vermiş olalım
Şu an Manisa dayımHataydaysan zor 🤣
brentford abimizi anınca bi pintilik tuttu dostBira yap kanka ne çay simidi
İç anadoluya akarsan misafir ederiz 🤣Şu an Manisa dayım
Garibandan sömürür 50 50 dagitirdi rahmetlibrentford abimizi anınca bi pintilik tuttu dost
İşte bunu inkar edecek adamı vururum dayıcımBide beni dusun hesap makinesi yetmez
Hiç sabah manitama yazar gibi yazdım görmedin sully babaaaaaDümenci @Mayko78
benim 220 biletle sıfır çektiğim çekilişte 2 biletle 250k vurmuştu ayar olmuştum @Penaltı hocaya özür dilerim... bir itiraf
250 grama sattın biziHiç sabah manitama yazar gibi yazdım görmedin sully babaaaaa
Jahahahahq😂😂😂😂 yav senin canın sagolsun dayıcım250 grama sattın bizi