- 27,800
- 23,033
- 113
Kaşar üyede çok forumda ama banlamak ıstemıyom
Yav he heJahahahahq😂😂😂😂 yav senin canın sagolsun dayıcım
Senin. Hasimmları biliyorum aga maltepe felanKaşar üyede çok forumda ama banlamak ıstemıyom
Vay beYav he he
Tenekeci ortalikta yok aliminyum dogramacilarin kralidir kendileri angaradabenim 220 biletle sıfır çektiğim çekilişte 2 biletle 250k vurmuştu ayar olmuştum @Penaltı hocaya özür dilerim... bir itiraf
Az önce maxwin aldım etek boyunu kısalttım bitti paraVay be
Forumun en yakışıklı en karizması behlül abim @nişantaşıTenekeci ortalikta yok aliminyum dogramacilarin kralidir kendileri angarada
Sana çıkmadı mı bir şeybenim 220 biletle sıfır çektiğim çekilişte 2 biletle 250k vurmuştu ayar olmuştum @Penaltı hocaya özür dilerim... bir itiraf
Teşekkürler üstad. İki hafta burdayım sonra Abbas yuvaya döner. Gelirsen yerimiz belliİç anadoluya akarsan misafir ederiz 🤣
sıfır çekmiştim 500 bile çıkmamıştı o gün sahilde sabaha kadar oturmuştum tek başıma (Sana çıkmadı mı bir şey
bilet etkinliklerini tek başına bitiren adam. forumun en gönlü bol insanlarındandır 👏Forumun aga babası can ciğeri denizbankı @Novasky dostumuzdan kimse bahs etmemiş adamdır adam
Hiç unutmam başka bir forumdayim hiç bir çekilişe katilmazdim sponsor sitelerden oynamazdim. Neyse ulan dedim 2 bilet alayım dedim bilet sayısı 1000 di. Herkes full kapatmış bilet kotasını. Tiwiçten canlı çekiliş başladı. Ve büyük ödülü ben kazandım. Sanırım o zaman da bir kaç kişi benim hakkımda aynısını düşünmüştürbenim 220 biletle sıfır çektiğim çekilişte 2 biletle 250k vurmuştu ayar olmuştum @Penaltı hocaya özür dilerim... bir itiraf
🤣 @Penaltı yı bulur çökerdim onasıfır çekmiştim 500 bile çıkmamıştı o gün sahilde sabaha kadar oturmuştum tek başıma (
Adam adamHakkımdaki iyi düşünceler için teşekkürler
Eyvallah dostAdam adam