- 9,099
- 6,396
- 113
İlk başta bende öyle sandım,,yağlı urgani alıp @Fterim1905 mi boğmaya gitcektim ))Laaaan gol sandım 🤣🤣 korner banko gelir
Kornermis ddD
İlk başta bende öyle sandım,,yağlı urgani alıp @Fterim1905 mi boğmaya gitcektim ))Laaaan gol sandım 🤣🤣 korner banko gelir
%100.00İlk yarı 3 korner atmalı brezilya
HangisineVaybe sadece benim yoruma emoji gelmemiş neyse bb
Hadi bakalım%100.00
Valla bılmıyom konu wonlancsk birazdan dm yanmazsa blackliste eklenirsinHangisine
Wonlasın da gerisi kolayValla bılmıyom konu wonlancsk birazdan dm yanmazsa blackliste eklenirsin
Kalkiş varrrrr )))Valla bılmıyom konu wonlancsk birazdan dm yanmazsa blackliste eklenirsin
Brezilya darma duman eder 4 5 atar korner ilk yarı tebrikler
Bol sans mahocum
Oran niye bu kadar yüksek, insan şüpheleniyor. Genelde korner oranı bu kadar yüksek olunca gollü geçiyor. Sanki Brezilya ilk 20 dakkada 0 korner 2 gol atacakmis gibi hissiyat varBrezilya darma duman eder 4 5 atar korner ilk yarı tebrikler
Sağol abiBol sans mahocum
KalktıKalkiş varrrrr )))
BahacaaazKalkiş varrrrr )))
Ohooo sabahciyiz desenize maç daha baslamamis la
Bizim roller öyle maalesefOhooo sabahciyiz desenize maç daha baslamamis la
Porsuk uğursuzu yok rahatızKazanamadıkmı sımdı
Ohhoooo 04.15 de bitcek yarı 5 dk da sonuçlancak 10-20 dkda çekim 04.45 e uzar bu yol seni mi beklicem uyuuyom ben dmden ibanı bulursunWonlasın da gerisi kolay
FTN eklendi o alttaki maç yok mu Terim Onun ben anasını s****** 37 FTN eklendi 50 FTN para veriyor üst vermişim 87 88'e kadar gol yok bozuyorum Ondan sonra gol atıyor 50 ftn'yi yedi 4000 lira parayı Allah bin kere belasını versin o takımı@Kirveee dosta jesti için teşekkür ederim. Hedefi görürsek 1-2 arkadaşı görürüz bol şans Ekli dosyayı görüntüle 615670