- 20,854
- 10,698
- 113
Bari şut atın be
Ronaldinho boşuna bu milli takımı izlemicem demioduİlk 10 dakika şut ve korner yok
Ben size dakika verdim arkadaşlar ...31 de çekeceğiz sonu ddDKornerden korner çıkar 25 dakkaya biter yani 31 rinci dakika woon deriz ddD
Az erkene alalım onuBen size dakika verdim arkadaşlar ...31 de çekeceğiz sonu ddD
Umarım kazanırsın kardeşim yaptığın kasayı da sakin kafa ile kullan aman maçlara çok var araya atım katliyim yada slota atıp deniyim yapmaVaran 1 kalan 2
Sağol dostum da çok bişi alamiom zaten. 1 çekecem yarısını arkadaşlara atacam 500le de yarın oynarım eğer bu son adım gelirse isteUmarım kazanırsın kardeşim yaptığın kasayı da sakin kafa ile kullan aman maçlara çok var araya atım katliyim yada slota atıp deniyim yapma
Bol şans diliyorum dostumVaran 1 kalan 2
Teşekkürler dost sana da bol şans. Hiç görmezdim seni bu saatte forumda 😄Bol şans diliyorum dostum
Aksam 7 sabah 7 olunca çok görürsün dd brezilya 2 korner oldu takım bahsi aldiysanTeşekkürler dost sana da bol şans. Hiç görmezdim seni bu saatte forumda 😄
İyi mesailer redBol şans diliyorum dostum
Çay molasındaTeşekkürler dost sana da bol şans. Hiç görmezdim seni bu saatte forumda 😄
Ahada gol yedi çok iyi oldu bu isVaran 1 kalan 2