- 21,003
- 17,308
- 113
Kolay gelsin aynen ilk yarı bir daha lazım Brezilya'daAksam 7 sabah 7 olunca çok görürsün dd brezilya 2 korner oldu takım bahsi aldiysan
Kolay gelsin aynen ilk yarı bir daha lazım Brezilya'daAksam 7 sabah 7 olunca çok görürsün dd brezilya 2 korner oldu takım bahsi aldiysan
20 dk çay poğaça molası dost son 11 dkÇay molasında
Gelmiş bu 3 4 rahat olur terimim seni bu hale düşüren seçil bizi ayakta öper dostKolay gelsin aynen ilk yarı bir daha lazım Brezilya'da
Ankara miÇok bunaldım ben işteyim. Her yerim ağrıyor uykum var ödemelerim var psikolojim.bozuk. tek isteğim eve gidip 5 gün yataktan çıkmamak. dolunay filan mı var bugün anlamadım ki
Millet çay molası der,,sen slot molası verirsin ))20 dk çay poğaça molası dost son 11 dk
Hep üst yaptılarOranı da 7
Kazan ddDAnkara mi
Günlük haracimi nesine den aldım 2k dost 1k sini dagittik Macaristan 5k veriyordu yenseydi 2k alabildikMillet çay molası der,,sen slot molası verirsin ))
Nezaman dağıttım bana msj gelmedi..bonus alirdikGünlük haracimi nesine den aldım 2k dost 1k sini dagittik Macaristan 5k veriyordu yenseydi 2k alabildik
Nesine de cekya ya hms 0 dedim 1 farklı alır demek degilmi ama yattı gösterdi 3 2 bitti maçBu gol güzel oldu bak
Ödemeler dost su ya belediye 3 kez zam. Yapmış chp adileri %64 %64 %107Nezaman dağıttım bana msj gelmedi..bonus alirdik
PolatlıAnkara mi
Kaç handikaptan dedin o da onemliNesine de cekya ya hms 0 dedim 1 farklı alır demek degilmi ama yattı gösterdi 3 2 bitti maç
Askerliği mi orada yaptım dostPolatlı
DdKaç handikaptan dedin o da onemli