- 20,699
- 17,019
- 113
Bir sonraki rollcü @KaramboL o kazanırsa 1-2 kişiye roll bakiyesi atar roll devam eder
Yok ya şansı kullandık burda işte 😄Sen yapsana rol ü bence bakiye atma kendin yap şans yerindeyken
Hocam bugüne özel birşey yaptıysan bana soylede bende tekten yatmaktan kurtulayım 😄Yok ya şansı kullandık burda işte 😄
ImPARAtorYok ya şansı kullandık burda işte 😄
😂Yok ya şansı kullandık burda işte 😄
Bol şans reis kazancın daim olsun kesene bereketBir sonraki rollcü @KaramboL o kazanırsa 1-2 kişiye roll bakiyesi atar roll devam eder
Kanguru kardeşim sağolsun okudu üfledi arkana yaslan dediHocam bugüne özel birşey yaptıysan bana soylede bende tekten yatmaktan kurtulayım 😄
Kesene bereketBir sonraki rollcü @KaramboL o kazanırsa 1-2 kişiye roll bakiyesi atar roll devam eder
La bana gene kupon parası kaldı 🤣 büyük bassam zaten en az 3 kişi roll yaptirirdimPayimi ver
Canım çok ama çok sıkkın imparator sen bana bakmaLa bana gene kupon parası kaldı 🤣 büyük bassam zaten en az 3 kişi roll yaptirirdim
NolduCanım çok ama çok sıkkın imparator sen bana bakma
Karambolunde sözü vardı bari o wonlasam herkesin bir sözü var bana ama kimseden tık yok bu aralar@KaramboL bu konudan devam edebilirsin istersen
Devamı ne zaman sekiyor bize 😂@KaramboL bu konudan devam edebilirsin istersen
Bol şans reisDuruma göre 3-4 adım yeterli olacaktır. 1 kişiye roll bakiyesi.
Bolşans terim hocam koymuş hiç haberde vermioDuruma göre 3-4 adım yeterli olacaktır. 1 kişiye roll bakiyesi.