Bu uzun olmuş burda olamlar 2 dk beğenir zaten5.15 gece kadar simdiki paypastigimi begenen bu paylasimimi cekilise dahildir.
Sonradan katılanlar için pek adil olmaz gibi ama diğer türlü de liste çıkartmak çok uzun sürecek gibiAynen burda olalnlae bunu beğensin
bence sabahın bu saatine kadar seninle kalan dostlarına ilet reis6 kişi var dostum
kardeşim ben takipte yoktum bilgin olsun beğendim almayabilirsin keşke kuponların geleydi sağlık olsun5.15 gece kadar simdiki paypastigimi begenen bu paylasimimi cekilise dahildir.
Allah daha fazlasını verir merak etme reis ihtiyacı olanlara veriyorsunDost en bastan beri tskip edenleri alicam genelde yazdim bu mesajın ustundekiler dahildirndiyebonceki mesajlarsa 10 kiside kaliesa atarim 10 kisiye bayrama sevaba girerik boşver
Aynenbirde role katılmayıp beğenenler var onlar liste dışı olsun bence
adaletli olsun reis hak ne ise oBeyler en bastan beri takip edenler belli rahat olun zaten ssdece begenenler bile vardir zaten 3 dakika sonra sey ederiz o bastan beri takip 3den 4 5 kisi cekilos dışı ayei 10 tl aticam
Ben yine cekiliso yapacagim dost adaletsiz birseybyok siz geceden beri burdasiniz para yatmadan once gelenler var onlarin hakkiadaletli olsun reis hak ne ise o