- 6,802
- 3,115
- 113
Kesene bereket
Dostum ben buradan yazmıştım msj atamadığım için bana gelmedi de bakarmısınAttim herkese beyler bolsansanslae hepinize
Böylelikle benimle beraber 13 kiso filan sevindi beylerKesene bereket dostum
1855722922 Gö. Be.Dostum ben buradan yazmıştım msj atamadığım için bana gelmedi de bakarmısın
At paparaDostum ben buradan yazmıştım msj atamadığım için bana gelmedi de bakarmısın
Attim1855722922 Gö. Be.
bi mutlu son daha valla sevindim tebrikler hepinizeCümleten hayırlı sabahlar arkadaslar konu sahibinede teşekkürler dostum kazancın daim olsun.ben uyumaya gidiyorum
vay abi sen daha uyumadın mı yabi mutlu son daha valla sevindim tebrikler hepinize
uyandım az kalsın su içiyordum uyku sersemi sonra oruçlu olduğumu hatırladım öyle bi baktım foruma yataktayız gözler kapnsanmı kapanmasıammı modun da yanivay abi sen daha uyumadın mı ya
Aman abi bitti sayılır artık Ramazan bayramda da evdeyiz valla bir memlekete giderdik değişiklik olurdu oda kaldıuyandım az kalsın su içiyordum uyku sersemi sonra oruçlu olduğumu hatırladım öyle bi baktım foruma yataktayız gözler kapnsanmı kapanmasıammı modun da yani
Tebrikler dost kazancın daim olsun..Konu Kilit.Attim herkese beyler bolsansanslae hepinize