Bu doğruTakipciler bu dostum
Dediğim gibi yasayan bilir dost bende bazenlero atan olsun diye bekliyorum yalan yok dusmez kalkmaz bir Allah varken vereyimAdam o kadar para gönderiyor daha da elimden bu kadar geliyor kusura bakmayın diyor ya hep iyilerle karşılaştırsın Allah seni
Harbiden öyle valla masallahAdam o kadar para gönderiyor daha da elimden bu kadar geliyor kusura bakmayın diyor ya hep iyilerle karşılaştırsın Allah seni
ilettim @Furk67 babaDediğim gibi yasayan bilir dost bende bazenlero atan olsun diye bekliyorum yalan yok dusmez kalkmaz bir Allah varken vereyim
forumda çekiliş yapmak yasak sen listeyi ileticeksin modlar yapıcak kardeşimO en son 15 geceye kadar begenin dedigim yorumdaki ilk 13 kisi
çekiliş yapmıyor adam zaten direk atıyorforumda çekiliş yapmak yasak sen listeyi ileticeksin modlar yapıcak kardeşim
Cekilos yok zatenforumda çekiliş yapmak yasak sen listeyi ileticeksin modlar yapıcak kardeşim
Çekiliş değil kardeşim zaten 13 kişi beğendi onlara atacakforumda çekiliş yapmak yasak sen listeyi ileticeksin modlar yapıcak kardeşim
kardeş @ertugrulbaba07 çekiliş yapmadık zaten destek verenlere gönderiyor kardeşimizforumda çekiliş yapmak yasak sen listeyi ileticeksin modlar yapıcak kardeşim
Atalım mı papara dostum?Tamam o 7 kisiye 20ser aticam diğer 6 kisiye 10
ilettik sende ilet reisAtalım mı papara dostum?
Ozelden atsin o ilk 13 kisiAtalım mı papara dostum?
reis gece saatlerinde çekiliş yapmak yasak değil zaten aktif bi admin olmuyor aramızdan yetkili seçip yapıyoruz zor değil bu şekilde de adaletli oluyorforumda çekiliş yapmak yasak sen listeyi ileticeksin modlar yapıcak kardeşim
attım ben kardeşimOzelden atsin o ilk 13 kisi
attık dost kesene bereket tekrardan12 mesaj var herkes yazdi herhalde
kardeşim 1 kişi kalmıştı o da yazmıştır12 mesaj var herkes yazdi herhalde