- 4,290
- 3,019
- 113
Ulan ya 😁Reis nasıl ama 2.yari 8 çıktı toplam 9 da kaldı son dakika kafa vurdu kaleci çıkardı kornere çıkmadan çizgide defans taca attı kendimi sikicm artık Ekli dosyayı görüntüle 624761
Ulan ya 😁Reis nasıl ama 2.yari 8 çıktı toplam 9 da kaldı son dakika kafa vurdu kaleci çıkardı kornere çıkmadan çizgide defans taca attı kendimi sikicm artık Ekli dosyayı görüntüle 624761
Biri iki yapamiyozReis nasıl ama 2.yari 8 çıktı toplam 9 da kaldı son dakika kafa vurdu kaleci çıkardı kornere çıkmadan çizgide defans taca attı kendimi sikicm artık Ekli dosyayı görüntüle 624761
bende atalanta 1.5alt aldım 90+6 vermişti hakem 90+7de penaltı çaldı eve yeöşn ederim varya bunlar tiyatrodan başka birşey yapmıyorReis nasıl ama 2.yari 8 çıktı toplam 9 da kaldı son dakika kafa vurdu kaleci çıkardı kornere çıkmadan çizgide defans taca attı kendimi sikicm artık Ekli dosyayı görüntüle 624761
Peru ligi Romanya ligi İspanya ligi birde Yunanistan ligi bunlarda 1 gol için 3 tane atmaları lazım 3 golden ikisi iptal oluyorDakka 9 da gol atmis dakka 60 oldu hala bekliyo neyi bekliyonuz a evlatları ...
Oynadığın maçı bi açsana reis adamlar ağacın dalında oturmuş izliyor maçıDakka 9 da gol atmis dakka 60 oldu hala bekliyo neyi bekliyonuz a evlatları ...
Dakka 9 da atipta 60 dakka beklemesi beni ayar ediyoOynadığın maçı bi açsana reis adamlar ağacın dalında oturmuş izliyor maçı
Kumarın hiçbir dalında mantık kalmadı artık heleki eskisi gibi kombine kazanmak çok zor oldu o yüzden oynuyosan tek gol bahsi alıp onu beklemek daha mantıklıDakka 9 da atipta 60 dakka beklemesi beni ayar ediyo
Ulan forumda ne kdr kendini skmeye çalışan adam var yahu kendinizle derdiniz ne anlamıyorum sanki zorla oynatıyorlarReis nasıl ama 2.yari 8 çıktı toplam 9 da kaldı son dakika kafa vurdu kaleci çıkardı kornere çıkmadan çizgide defans taca attı kendimi sikicm artık Ekli dosyayı görüntüle 624761
Hayırdır birader sana giren çıkan ne onu anlamadim yatan kupon benim konu muhatabı başkası SG saracak başka adam bulUlan forumda ne kdr kendini skmeye çalışan adam var yahu kendinizle derdiniz ne anlamıyorum sanki zorla oynatıyorlar
ms 4.5 üst almıştım.bende atalanta 1.5alt aldım 90+6 vermişti hakem 90+7de penaltı çaldı eve yeöşn ederim varya bunlar tiyatrodan başka birşey yapmıyor
Ben sana hakaret etmedim bu 1 sana saldirmadim bu 2 argoda kullanmadım buda 3 senin yorumuna yorum yaptım hepsi bu kdr.burda herkes herkesin yorumuna yorum yapabilir ama saygılı olaraktan şimdi sen saygıyı yok ettin bende yok edersem 2mizde yok oluruz ama bunada gerek yok belliki kaybetmişsin ve gerginsin seni anlıyorum ve idare edip bol sans kardes umarım kaybını kurtarirsin iyi geceler diliyorumHayırdır birader sana giren çıkan ne onu anlamadim yatan kupon benim konu muhatabı başkası SG saracak başka adam bul
Savaşa hayır diyorum ve beyaz bayrak salliyorum 🤫😉
En güzeli bu zaten.Savaşa hayır diyorum ve beyaz bayrak salliyorum 🤫😉
Bunu okuyunca aklıma askerdeki komutanım geldi.bigun istimaya çıktık konusyordu adasimdi komutan nasıl muhabbet oraya geldi hatırlamıyorum ama ömrüm boyunca unutmayacağım su lafı etti ; yaw ben anlamıyorum insan insani nasıl s.ker, bende şunu anlamadım böyle düşünen adaminda 3 çocuğu vardı bu dusnce ile on3 çocuk nasıl olmuştu acaba.En güzeli bu zaten.
Ne demiş atalarımız.
Savaşma Seviş.
Como birkaç seneye çok tassakli bir takım olacak. Çoğu eski ünlü futbolcular hisse koyup kurdu bu takımıAtalanta kendi evinde lige yeni gelmiş takımdan 10 dkda 3 şutta 3 gol yedi. Bunun temiz olduğunu söyler şimdi millet
Adamlar yürekten oynuyor 2 3 maçlarını izledim bu sene iyi savunma yapiyorlarComo birkaç seneye çok tassakli bir takım olacak. Çoğu eski ünlü futbolcular hisse koyup kurdu bu takımı
Daha da iyi olacaklarAdamlar yürekten oynuyor 2 3 maçlarını izledim bu sene iyi savunma yapiyorlar
90+8 de penaltı yaptıran Comolu defans oyuncusuna ve golü atıp maç sonu 4.5 üst kuponumu getiren Ademo Lokman a tşk ederim. Sayelerinde 20k borç ödedim.Daha da iyi olacaklar
Adamlar yürekten oynuyor 2 3 maçlarını izledim bu sene iyi savunma yapiyorlar