Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Futbol Bitmiş

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,928
4,497
113

pirlo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,951
2,560
113
bende atalanta 1.5alt aldım 90+6 vermişti hakem 90+7de penaltı çaldı eve yeöşn ederim varya bunlar tiyatrodan başka birşey yapmıyor
ms 4.5 üst almıştım.
son paraydı cidden 90+6 vermişti 90+8 de mi ne gol oldu.
ben kazandım ama keşke dep atsaydı da beraber kazansaydık.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,564
48,103
113
Hayırdır birader sana giren çıkan ne onu anlamadim yatan kupon benim konu muhatabı başkası SG saracak başka adam bul
Ben sana hakaret etmedim bu 1 sana saldirmadim bu 2 argoda kullanmadım buda 3 senin yorumuna yorum yaptım hepsi bu kdr.burda herkes herkesin yorumuna yorum yapabilir ama saygılı olaraktan şimdi sen saygıyı yok ettin bende yok edersem 2mizde yok oluruz ama bunada gerek yok belliki kaybetmişsin ve gerginsin seni anlıyorum ve idare edip bol sans kardes umarım kaybını kurtarirsin iyi geceler diliyorum

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,564
48,103
113
En güzeli bu zaten.

Ne demiş atalarımız.
Savaşma Seviş. :D
Bunu okuyunca aklıma askerdeki komutanım geldi.bigun istimaya çıktık konusyordu adasimdi komutan nasıl muhabbet oraya geldi hatırlamıyorum ama ömrüm boyunca unutmayacağım su lafı etti ; yaw ben anlamıyorum insan insani nasıl s.ker, bende şunu anlamadım böyle düşünen adaminda 3 çocuğu vardı bu dusnce ile on3 çocuk nasıl olmuştu acaba.