- 87,107
- 66,543
- 113
Bu nasıl bir destek anlayışı gülüm duamı ediyon bedduamıGönlüm tabiki Galatasaraydan yana ancak gercekci olmak gerekirse gram sans tanımıyorum Galatasaraya malesef
Gülüm gercekleri söylüyorum zor is diyorum avrupa maclarinda beddua etmem ben ligde ederim ama 🤣🤣Bu nasıl bir destek anlayışı gülüm duamı ediyon bedduamı
5 vakit namaz kıl hacca git gel belki duan kabul olur.Zaten 2 maçta da yenilir Galatasaray inşaallah Kopenhag puan koparır Bayerndem umarım mucize olur Galatasaray puan alır
Manu kesin puan kayıp eder 2 maçta5 vakit namaz kıl hacca git gel belki duan kabul olur.
Toparlanmalar var manuda Kopenhag da aksine iyi değil manu yener iki maçta da onlarıManu kesin puan kayıp eder 2 maçta
TR de bayerni yenecek tek takım varsa o da GS dir ama çok düşük ihtimal bayern muhtemelen 2-0 3-1 yener bizi gibi tabi futbol bu bir kırmızı kart her şeyi değiştirirAvrupa'da Bayern çok farklı motivasyonda oynuyor öyle önde basayım işi cozerim diye çıkarsa Okan hoca nah çözer iki pasta kaleye gelir adamlar United maçına benzemez bu
Bayern 2-0 veya 3-0 3-1 gibi kazanacak gibi görünüyor ama gönlüm elbette GS kazanmasından yana. Eğer Bayern golü bulamazsa 60-70 e kadar ibre bizden yana döner taraftar desteğiyle.