- 1,261
- 967
- 113
Anca fifada tokatlarsın dost 😂Şöyle birşey bekliyom gece tokatladım bayerni Ekli dosyayı görüntüle 409216
Anca fifada tokatlarsın dost 😂Şöyle birşey bekliyom gece tokatladım bayerni Ekli dosyayı görüntüle 409216
Burda Barcelona ya 8 atmış bir takımdan bahsediyoruz Burası köyfrerans ligi Değil Şampiyonlar ligi tost ayrıca Galatasarayın kucağa almadığı takım kalmadı Avrupa'da bırak yenmeyi daha rakip olamadığınız takımlar var 🥴Anca fifada tokatlarsın dost 😂
Şöyle birşey bekliyom gece tokatladım bayerni Ekli dosyayı görüntüle 409216
Merhaba iskorpitcim nasılsin bakalim aylavyu
sagolasın Koftecım iyiyim Aksam b.munih 1 puan alırsak cok ıyı olucaz o degilde Amcam Gs kaybetmez 50 k atmıs onunda lakabı ArapMerhaba iskorpitcim nasılsin bakalim aylavyu
Ula iskorpit bilmiyorum ama bende umutluyum Ama gel gör ki bu namussuz bayernde ar edep yok adamlar doymuyor 🤣sagolasın Koftecım iyiyim Aksam b.munih 1 puan alırsak cok ıyı olucaz o degilde Amcam Gs kaybetmez 50 k atmıs onunda lakabı Arap
orası oylede alisamiyende alırız bır puan Koftecim panık yapmazsak bizim turk takımlarında ilk 15 dakka huraaa saldırma modunu kapatırsak cunku bayern yemez o modu sakın kalırsak alıcaz puan icardı oynuyormu o onemlı koftecim o oynuyorsa umut var birde kerem bencilliklerınden kurtulursa cok ıyı olur bu macta ıns okan uyarmıstır onuUla iskorpit bilmiyorum ama bende umutluyum Ama gel gör ki bu namussuz bayernde ar edep yok adamlar doymuyor 🤣
Şüpheli icardinin durum yaw Gene kaldık kör barış la bakambuya aw 🥴orası oylede alisamiyende alırız bır puan Koftecim panık yapmazsak bizim turk takımlarında ilk 15 dakka huraaa saldırma modunu kapatırsak cunku bayern yemez o modu sakın kalırsak alıcaz puan icardı oynuyormu o onemlı koftecim o oynuyorsa umut var birde kerem bencilliklerınden kurtulursa cok ıyı olur bu macta ıns okan uyarmıstır onu
bekte karataş mı