- 11,767
- 4,436
- 113
gsli değilim de manu maçından sonra utandım harbiden ben yenemez diye düşünüyodum bu maçtanda puan çıkarır gs
Aslana ayıp olmasın diye 2-0 uğurlar bizi bayern
Sence ne olur Asabii
Valla soyle Sinan Engin Gibi Yorum yapmak istemıyorum Dost ama Gs Panıklemezse Puan Alma Sansını %60 larda goruyorum bayern acemı hatalar yaparsan sonucu agır olur kontrollu olursak Puan alırızSence ne olur Asabii
30 da icardi atsınValla soyle Sinan Engin Gibi Yorum yapmak istemıyorum Dost ama Gs Panıklemezse Puan Alma Sansını %60 larda goruyorum bayern acemı hatalar yaparsan sonucu agır olur kontrollu olursak Puan alırız
İcardı ılerıde Yanlıs kalmamalı Dost bayern ıcardıye onlem alır bızım beklerımız ve kanatlarımızın oyuna etkı etmesı lazım Hiç bir takım yenılmez degil Dost alisamıyende kımlerı yendı Gs bayern yenebılır biraz zor olur ama Neden olmasın oyuzden Kontrollu panık yapmadan hakreket edersek ıstedıgımızı alırız Bayern de gruplara gs nın gelmesınden Pek memnun kalmadı digerleri Gibi30 da icardi atsın
geriye yaslanmazsak puan alırız
bayern 20 dakika da bir gol atarsa ardı arkası kesilmez
kontrollü oynayalım dediğini katılıyorum Asabii
Plana sadik kal reis böyle taraftarlık olmaz 🥴Aslana ayıp olmasın diye 2-0 uğurlar bizi bayern
Yazıyı yönetime bildirdim silinmesi için.Aslana ayıp olmasın diye 2-0 uğurlar bizi bayern
sorduğun sorumu şimdi @Daimon cum sende biliyorsun nolcanı herifler bizi lime lime kevgire çevirip yeneceklerini sanacaklar ama unuttukları birşey göklerden gelecek o gün o haber.
oyuncuları kalite akıyor bee penaltıcı dostPlana sadik kal reis böyle taraftarlık olmaz 🥴
Manu içinde öyle demiştik Bayern kopenhap maçını izlediniz mi neredeyse yeniliyordu ben %50 %50 diyorumGönlüm tabiki Galatasaraydan yana ancak gercekci olmak gerekirse gram sans tanımıyorum Galatasaraya malesef
ndombele halısahada bir maç çıkartmaz dost görmüyonmu güreşçi gibi acil form tutması lazımKopenhag Bayern maçını izlediyseniz eğer. Stadın baskısı GS nin isteği bu maçta belirleyici olacaktır. GS mutlak pozisyonlara girecektir. Çift on libero şart bu maçta. Ndombele mutlak oynamalı bence. 4-5-1 oynamaliyiz ve çift on libero bu maç için en önemli kriter. Ben GS yenilse bile absürt şekilde yenilecegini düşünmüyorum. Beraberlik de GS nin işine gelecektir. Bayern bu grubun favorisi ama GS bu maçı yenerse aldığı motivasyon ile depte kopenhang i da yenecektir. Ben bu gruptan çıkacağımıza net inanıyorum.
MAVİ KAR YAĞARSA CİMBOM YENER O DA DÜNYADA İMKANSIZGalatasaray kazanacak sonuç 2 1