Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Galatasaray Bayern Maçı Ne Olur

BuminKağan

Türk'üz, Türkçüyüz, Atatürkçüyüz !
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Cat pat futbol bilgisi olan ve takip eden varsa öyle Bayern gelip gs 5-6 atar su bu yorumlar net gs dusmanligidir.
Hiçbir futbol gerçeğinde Bayern in 5-6 atacağı çıkmaz
Ben bayernin öyle yada böyle yenecegini düşünüyorum ancak gs Bayern e çok zor anlar yaşatır buda bir gerçek
Bayern in eski orta alan gücü kim ne derse desin eskisi gibi değil bu maç in kilit noktasi ortasahalarin olacaktir
Öyle önde basalım pres futbolu oynayalım falan düşünceyle cikilirsa o zaman işimiz çok zor asıl iş orta alan baglatisini kırmak olmalı
Ben Okan hocanın buna dikkat edip öyle çıkacağını düşünüyorum ortasahayi ne kadar kutleyebilirsek o kadar puan alma ihtimalimiz yükselir
Kaan çok iyiydi hamleleri ve savunmada baya rahatlattı bizi. Torreira-Kaan ikilisini bozmaz orta alanda. Ndombele form tutarsa o maça kadar Ndombele-Torreira da olabilir ama sanmıyorum Kaan olur gibi yine. Stoperde Sanchez harikalar yaratıyor Abdülkerim ile uyumu harika. Zaha'nın ve Icardi'nin o maça kadar formunun yükseleceğini, Ziyech'in de döneceğini düşünürsek Bayern zor çıkar gibi arenadan

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

Recep67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,017
479
83
Bayern ağır favori en az 2 gol farkla maçı alir

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113
Çok ekmeğini yedik valla gs nin geçen sezon 7-0 lık başakşehir maçı vardı inanmazsın maç önü 7 golün oranı 71 lira mıydı neydi gördüm düşündüm bi sürpriz 100 atsam mı diye o gün oynamadım vallahi :D

reddragon20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,128
341
83
galatasaray bayerni göbekten durdurmalı. almanlar futbolu langırt gibi oynuyor bayernde onun lideri bayern kanatları da kullanan bir takım olsa da galatasarayın önceliği göbekten bayernin oyun planını bozmalı

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,490
1,135
113
Bunlar robbenli riberyli genç mullerli lewalı alabalı bayern sanıyorlar onlar fener başına..
Bu bayern neyse büyük konuşmayacağım
Ya bir heynckes nere tuchel nere

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,792
26,188
113
Manu maçında umduğunu bulamayanlar yine sallamaya devam etmişler 6 olur 7 olur diye :D

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,261
10,876
113
Öncellikle Galatarayimiza basarilar diliyorum
Bayern eski gücünde değil ancak genede manuya gore cok ama cok daha iyi takim cok zor mac olacaktir ancak neden olmasin puan yada puanlar Galatasaray gününde olsun yeter.
Herkese bol sanslar

BuminKağan

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,742
4,532
113

reddragon20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,128
341
83
Ülkemizde meşhur ingiliz futbolu dedikleri futbolu oynayan takım Bayern Münih. ingilizler sistem içinde top koştururken fark yenirdi ingiliz futboluna bağlanırdı işte o boğucu futbolu oynayan takım bayern. zor maç