- 7,742
- 4,532
- 113
Kaan çok iyiydi hamleleri ve savunmada baya rahatlattı bizi. Torreira-Kaan ikilisini bozmaz orta alanda. Ndombele form tutarsa o maça kadar Ndombele-Torreira da olabilir ama sanmıyorum Kaan olur gibi yine. Stoperde Sanchez harikalar yaratıyor Abdülkerim ile uyumu harika. Zaha'nın ve Icardi'nin o maça kadar formunun yükseleceğini, Ziyech'in de döneceğini düşünürsek Bayern zor çıkar gibi arenadanCat pat futbol bilgisi olan ve takip eden varsa öyle Bayern gelip gs 5-6 atar su bu yorumlar net gs dusmanligidir.
Hiçbir futbol gerçeğinde Bayern in 5-6 atacağı çıkmaz
Ben bayernin öyle yada böyle yenecegini düşünüyorum ancak gs Bayern e çok zor anlar yaşatır buda bir gerçek
Bayern in eski orta alan gücü kim ne derse desin eskisi gibi değil bu maç in kilit noktasi ortasahalarin olacaktir
Öyle önde basalım pres futbolu oynayalım falan düşünceyle cikilirsa o zaman işimiz çok zor asıl iş orta alan baglatisini kırmak olmalı
Ben Okan hocanın buna dikkat edip öyle çıkacağını düşünüyorum ortasahayi ne kadar kutleyebilirsek o kadar puan alma ihtimalimiz yükselir