Hiç sorma dost su Avrupa'da oynadığı futbolu ligde oynasaydi şampiyonluk mücadelesi veriyordu şimdi hatta liderdiGelir şimdi gs ligde iy hemen gol yer
Aynen dost namağlup deplasmanda gol yemiyor bencede direk versinler bizde işkence cekmiyelim 🤣Direk kupayi versinler bence hak ettik
Hiç sorma dost su lige bı alisamadik bu sene 😎Ligde deli gol yiyiyor Barça deplasmanında gol yemedi helal diyelim
Oynayamaz ki kendi yarı alanının gersinide en az 7 adamla bekliyor gs bunu ligde nasıl yapacan ligde sana karşı yapıyolar bunu sende açamıyosun sorun orda zatenHiç sorma dost su Avrupa'da oynadığı futbolu ligde oynasaydi şampiyonluk mücadelesi veriyordu şimdi hatta liderdi
Dost biz Anı yaşayalım. Ama İstanbul'da 50 bin taraftar baskisi inanıyorum yeneceğiz. Ama tabi bu Barça ama bizim tarihimizde büyük takımları yenmisligimiz çok varBeyler erken sevinmeyin tur şansı var ama bu barça sonuçta.
Napoliyi de evinde yenemedi deplasmanda 4 atti . Gs nin büyük.sansa ihtiyacı var kırmızı kart penaltı vs gibi .istanbulda taraftarla güzel baskı da yaparnhakeme
Ben penaltılar dışında gerçek bi şansı olduğunu düşünmüyorum zira savunma çizgisini ligde yaptığı gibi öne çıkarırsa böyle savunamazBeyler erken sevinmeyin tur şansı var ama bu barça sonuçta.
Napoliyi de evinde yenemedi deplasmanda 4 atti . Gs nin büyük.sansa ihtiyacı var kırmızı kart penaltı vs gibi .istanbulda taraftarla güzel baskı da yaparnhakeme
Gomis biraz geride çok değil dost azbirsey olsa kurtarmıştı ama inşallah golleri İstanbul'da aticaz15 orandan 300 tl ilk gol GS demiştim flashscore top yanıp sönünce sevindim ama offside idi inşaallah istanbul da bu işi hallederiz
Kanka bence alışma bizim lige çorba olmuşHiç sorma dost su lige bı alisamadik bu sene 😎
payet ne alaka laHarbi buyuk konusacam dembele aubumeyang payet 3 lusu Istanbulda icinden gecer biraz futboldan anliyorsam eger.