- 32,256
- 15,889
- 113
Şaşırma dost mbappe niye eskisi gibi değil sanıyorsun kendinden daha iyisini gördüBir fark yok aynı aslanım kupanın kokusunu aldı @Shellac Reis Barışmbabbe 🙂Ekli dosyayı görüntüle 518147
Şaşırma dost mbappe niye eskisi gibi değil sanıyorsun kendinden daha iyisini gördüBir fark yok aynı aslanım kupanın kokusunu aldı @Shellac Reis Barışmbabbe 🙂Ekli dosyayı görüntüle 518147
Öyle öyle. Top kontrolü yok, pas kalitesi yerlerde, çalım deniyor sürekli kaybediyor. Yani tam bal ligi topçusu kafasıyla oynuyorO kadarda deıl be djdjdjdj
Öyle tabi dost oyundan bi çıktı takım sirkelendi koydukça koydu durdu bida koyduÖyle öyle. Top kontrolü yok, pas kalitesi yerlerde, çalım deniyor sürekli kaybediyor. Yani tam bal ligi topçusu kafasıyla oynuyor
Dost aç bak bugüne kadarki maçlara, keremin oynamadığı maçlar veya oyundan çıktıktan sonraki maçlarda takım hemen hemen hep gol atmaya başlamışÖyle tabi dost oyundan bi çıktı takım sirkelendi koydukça koydu durdu bida koydu
dedim aslan 5 atar 4 te kaldı penaltıcı dostBir fark yok aynı aslanım kupanın kokusunu aldı @Shellac Reis Barışmbabbe 🙂Ekli dosyayı görüntüle 518147
İhtiyar uzun zaman sonra kupon geldiBir şekilde kaybettik yine yani
Dost 5 atar dedin bizmi yanlış okuduk 🧐🧐dedim aslan 5 atar 4 te kaldı penaltıcı dost
Asabii ne diyordu sabah
mertens direği hesaba katmamıştım AsabiiDost 5 atar dedin bizmi yanlış okuduk 🧐🧐
Helal dost kazandiysan nemutlu dedigimiz gibi oldu dost GS tek farkla yener şaşmaz tahminlerimizmertens direği hesaba katmamıştım Asabii
o goal olur diye düşünmüştüm
Aponun iptal olan gol var gral ordan tamamlayalimmertens direği hesaba katmamıştım Asabii
o goal olur diye düşünmüştüm
hee onu unutmuştumAponun iptal olan gol var gral ordan tamamlayalim