Polaklar attı yetiştiysen kalan 2Seriden gelsin gollerimiz
Polaklar attı yetiştiysen kalan 2Seriden gelsin gollerimiz
Kazandık kardeşim 10 oran easy won ben oynasam gelmedi @Shellac dostun neler yapıyor görüyon muSeriden gelsin gollerimiz
Aalesund yaktı beKazandık kardeşim 10 oran easy won ben oynasam gelmedi @Shellac dostun neler yapıyor görüyon mu
Nasıl won abiKazandık kardeşim 10 oran easy won ben oynasam gelmedi @Shellac dostun neler yapıyor görüyon mu
Kardesım nereye bakıp oynadın aalesund deplasman ilk yarı dedim onu 3.10 oranı vardıAalesund yaktı be
Abi ben aalesund golüne oynadımKazandık kardeşim 10 oran easy won ben oynasam gelmedi @Shellac dostun neler yapıyor görüyon mu
Ciddi misin abi yaKardesım nereye bakıp oynadın aalesund deplasman ilk yarı dedim onu 3.10 oranı vardı
Bir şekilde kaybettik yine yaniCiddi misin abi ya
Kafayı yerm ya sen ciddi misin abiBir şekilde kaybettik yine yani
Allah belamı versinAalesund Norveç’te deplasman atar de ilk yarı malmö atar de 2 yi Polonya piast ilk yarı ortaya 1 gol al
Yazık oldu 10-11 oranı vardı şanssızlık işte olmadı mı olmuyorDeplasman demişsin abi valla
Eşeğim ben yaYazık oldu 10-11 oranı vardı şanssızlık işte olmadı mı olmuyor
Abi kusuruma bakma yaYazık oldu 10-11 oranı vardı şanssızlık işte olmadı mı olmuyor
Bize desen 5 k atardık 50 k alırdık şuan yayindaydikYazık oldu 10-11 oranı vardı şanssızlık işte olmadı mı olmuyor
Yapacak bir şey yok enişte sağlık olsun dicez yineBize desen 5 k atardık 50 k alırdık şuan yayindaydik
Sorun yok kardeşim giden senın 200 olduAbi kusuruma bakma ya