- 7,050
- 5,618
- 113
Bol şans herkese kime kısmet olcak bakalim
Eyvallah reis kesene bereket versinAtıyorum şimdi arkadaşlar
Şimdi attım sanadaKim kazandı hocam biz papara attik ama sen atin deyince
Kime çıktı reisŞimdi attım sanada
Kesene bereket geldi reis eyvallahArkadaşlar alanlar yazarmi buraya rica etsem
Bak buraya aklımızla dalga mı gecıyorsun bızde yazıyoruz sen boyle deyınce bı ıs yaptın elıne yuzune bulastırdın ayıp boyle seyler tabı mılletın ısıne geldıgı ıcın bı sey demez ama barız dalga gecmek bu neyse tanıdıgım kısıler zaten sorun yok@emreyagmur kral tek sen kaldin
@Galatasaray5 kardeşim erhanada gönderecek demiBak buraya aklımızla dalga mı gecıyorsun bızde yazıyoruz sen boyle deyınce bı ıs yaptın elıne yuzune bulastırdın ayıp boyle seyler tabı mılletın ısıne geldıgı ıcın bı sey demez ama barız dalga gecmek bu neyse tanıdıgım kısıler zaten sorun yok
Ekli dosyayı görüntüle 91986
aynen katılıyorum dedigi ayrı yaptıgı farklı bişey olduBak buraya aklımızla dalga mı gecıyorsun bızde yazıyoruz sen boyle deyınce bı ıs yaptın elıne yuzune bulastırdın ayıp boyle seyler tabı mılletın ısıne geldıgı ıcın bı sey demez ama barız dalga gecmek bu neyse tanıdıgım kısıler zaten sorun yok
I live you bebeğim canin sagolsun gelsede gelmesedeBu da rahat olur hızlı olsun 😂
istemez sildim paparayı muronunkıne gıdıyodu zaten ama gerek yok boyle seylere agzından cıkanı yapacaksın ya da agzından cıkana dıkkat edeceksın tesekkurler herkese bol sanslar@Galatasaray5 kardeşim erhanada gönderecek demi
Reis kızma yavBak buraya aklımızla dalga mı gecıyorsun bızde yazıyoruz sen boyle deyınce bı ıs yaptın elıne yuzune bulastırdın ayıp boyle seyler tabı mılletın ısıne geldıgı ıcın bı sey demez ama barız dalga gecmek bu neyse tanıdıgım kısıler zaten sorun yok
Kardeşim kafanmi guzel yorumdan sonra ilk yorum yapan 5 kişiye dedik önce anla sonra konus kimseyi kıran bı adam değilim düzgün konusistemez sildim paparayı muronunkıne gıdıyodu zaten ama gerek yok boyle seylere agzından cıkanı yapacaksın ya da agzından cıkana dıkkat edeceksın tesekkurler herkese bol sanslar