Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Galatasaray5 / Bir Gol Beklemede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
100
Kupon Oranı
5

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Kardeşim kafanmi guzel yorumdan sonra ilk yorum yapan 5 kişiye dedik önce anla sonra konus kimseyi kıran bı adam değilim düzgün konus
hayır herkes benım anladıgımı anladı ucu acık konusuyorsun ayıp yaptıgın sey delıkanlı gıbı okuyan yazsın herkes boyle anladı neyse dedıgım gıbı bol sanslar herkese

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Burda birbirini tanıyan kolluyo tanıdığına çıksın başka kimseye çıkmasın derdine dusuyolar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Erhan sende yaz kardeşim valla 5 dedik 10 kişiye attık
Sağol kardeş teşekkür ederim benım dargınlıgım yok konu para degıldı ınsanın zoruna gıdıyor farkında degıldın belki ama dalga gecer gibi oldu gondermıs kadar oldun bana bol şanslar dilerim

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,398
28,121
113
Sağol kardeş teşekkür ederim benım dargınlıgım yok konu para degıldı ınsanın zoruna gıdıyor farkında degıldın belki ama dalga gecer gibi oldu gondermıs kadar oldun bana bol şanslar dilerim
Knka valla konuyu tamamen yanlış anlamışsın ben kalp kırmayı sevmem yolla sen herkese hayırlı akşamlar

basketcipepepe

Üye
Yeni Üye
20
1
3
herkes kendi çıkarında valla haksızlığa göz yumuyor ilk mesajı atıyoruz maçı izliyoruz belki gelir şans parası alırız diye 10 kişiye atıyor ilk mesaj atana atmıyor komiksiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...