- 26,398
- 28,121
- 113
Dusting papara at knkaI live you bebeğim canin sagolsun gelsede gelmesede
Dusting papara at knkaI live you bebeğim canin sagolsun gelsede gelmesede
hayır herkes benım anladıgımı anladı ucu acık konusuyorsun ayıp yaptıgın sey delıkanlı gıbı okuyan yazsın herkes boyle anladı neyse dedıgım gıbı bol sanslar herkeseKardeşim kafanmi guzel yorumdan sonra ilk yorum yapan 5 kişiye dedik önce anla sonra konus kimseyi kıran bı adam değilim düzgün konus
reis sakin ol ya .d ona bakılırsa ilk yorumu ben attım tık yok hala xdhayır herkes benım anladıgımı anladı ucu acık konusuyorsun ayıp yaptıgın sey delıkanlı gıbı okuyan yazsın herkes boyle anladı neyse dedıgım gıbı bol sanslar herkese
sen kımsın ya bırader tc onayı yapmıyodun sımdı yapmıssınreis sakin ol ya .d ona bakılırsa ilk yorumu ben attım tık yok hala xd
ne zaman yaptığın önemli değil önemli olan onaylı olması ve ilk mesajı attımsen kımsın ya bırader tc onayı yapmıyodun sımdı yapmıssın
yorumdan sonrada ilk 5 kişiydikKardeşim kafanmi guzel yorumdan sonra ilk yorum yapan 5 kişiye dedik önce anla sonra konus kimseyi kıran bı adam değilim düzgün konus
bravo bol şanslarne zaman yaptığın önemli değil önemli olan onaylı olması ve ilk mesajı attım
kanka ne bol şansı para falan gelmedi ki aşsdofkwqşeofksşaodkfbravo bol şanslar
kanka 10 kişiye attın da ilk mesaj atan benim bi bana atmadın şans parasında bile bahtsızımErhan sende yaz kardeşim valla 5 dedik 10 kişiye attık
Sana da atması lazım 😉kanka 10 kişiye attın da ilk mesaj atan benim bi bana atmadın şans parasında bile bahtsızım
Sağol kardeş teşekkür ederim benım dargınlıgım yok konu para degıldı ınsanın zoruna gıdıyor farkında degıldın belki ama dalga gecer gibi oldu gondermıs kadar oldun bana bol şanslar dilerimErhan sende yaz kardeşim valla 5 dedik 10 kişiye attık
Knka valla konuyu tamamen yanlış anlamışsın ben kalp kırmayı sevmem yolla sen herkese hayırlı akşamlarSağol kardeş teşekkür ederim benım dargınlıgım yok konu para degıldı ınsanın zoruna gıdıyor farkında degıldın belki ama dalga gecer gibi oldu gondermıs kadar oldun bana bol şanslar dilerim
Reis tmm da olur böyle şeylerSağol kardeş teşekkür ederim benım dargınlıgım yok konu para degıldı ınsanın zoruna gıdıyor farkında degıldın belki ama dalga gecer gibi oldu gondermıs kadar oldun bana bol şanslar dilerim
Kardeşim sana vermezler burda birbirlerini taniyolar birbirlerine veriyolar normalde seninde hakkın var bana sorarsan ama vermezlerbeyler biri şu adama ilk mesajı benim attığımı hatırlatabilir mi hakkımı istiyorum mesajıma da bakmıyor