- 2,585
- 979
- 113
Bol şans güzel gidiyor
Öyle bir şey olmıcak gibi gelir bana bu kupon gelicekBaslayan 3 maç wonladı sırada 19:30 da baslayacak maç var 😁 bakalım hangı maç gümletcek bizi 😁
kupon gelirse kendin şans parası vermek istediğin için beklemeye açmışsın dost.. onun için başlık değilde içerikte yazılsın.. başlığı düzelttim şans seninle olsun dostEvet arkadaşlar fantazı kponu gelirse 6 kişiye 100 TL
Sen nasıl dersen kralkupon gelirse kendin şans parası vermek istediğin için beklemeye açmışsın dost.. onun için başlık değilde içerikte yazılsın.. başlığı düzelttim şans seninle olsun dost
Reis maclar ne durumda fazla olunca karisiyor saatleride gorunmuyorSen nasıl dersen kral
Yuruyorsun yinefantezi severim gercek olursa bayılırım kendi fantezilerimi anlatayım mı cnm
vay beybolu kinci çıktı shellacla konusalım nickini gelincik yapsınYuruyorsun yine
Yok reis kinci demiyelim oyle denk geldi aksamki muhabetten degilvay beybolu kinci çıktı shellacla konusalım nickini gelincik yapsın
eyvallah dostumYok reis kinci demiyelim oyle denk geldi aksamki muhabetten degil
Kanka ne dıuon kpona hangı mactan yatarık 3 tanesı geldıfantezi severim gercek olursa bayılırım kendi fantezilerimi anlatayım mı cnm
Kupon benim olsaydi en dusuk oran hangisi olsaydi ondan yatardi meselaKanka ne dıuon kpona hangı mactan yatarık 3 tanesı geldı
hangılerı tutar onu soyleyım daha az ugrasırız knkKanka ne dıuon kpona hangı mactan yatarık 3 tanesı geldı
Bakalım sansımız varsa gelir Knka yoksa kısmet zaten yokkturKupon benim olsaydi en dusuk oran hangisi olsaydi ondan yatardi mesela
Haydi bakalim 2raund basladi bol sanslar tekrardanŞuan 4 cu maç başladı her yarı 0.5 dakıka 13
Gol ilk yarı tmHaydi bakalim 2raund basladi bol sanslar tekrardan
kupon gelmesıne 2 mac kala cosar buralar herkes yatar kafasında suan sonra kardeşler akrabalar belırırGol ilk yarı tm