- 1,010
- 300
- 83
Yaw dost sen ne kralsin boyle tespitleri aninda yapiyorsunkupon gelmesıne 2 mac kala cosar buralar herkes yatar kafasında suan sonra kardeşler akrabalar belırır
Yaw dost sen ne kralsin boyle tespitleri aninda yapiyorsunkupon gelmesıne 2 mac kala cosar buralar herkes yatar kafasında suan sonra kardeşler akrabalar belırır
Knka kpon gelsın de ben o adamı nufusa bıle alırım 😁kupon gelmesıne 2 mac kala cosar buralar herkes yatar kafasında suan sonra kardeşler akrabalar belırır
direkt isim vereyim istersen kimler gelir diye, kaç aydır forumdayız olsun o kadar aylak bakkal iş basındaYaw dost sen ne kralsin boyle tespitleri aninda yapiyorsun
Sıradakı maç Almanya 3.lig iki yarı 0.5😁 la Knka bende suyunu çıkarmışım 😁direkt isim vereyim istersen kimler gelir diye, kaç aydır forumdayız olsun o kadar aylak bakkal iş basında
Knka kpon gelsın de ben o adamı nufusa bıle alırım 😁
Dostun kuponu gelsinde bunlarin onemi yok zaten boyle konular acinca bakiyorlar gelme yuzdesi yuksekse takip ediyorlardirekt isim vereyim istersen kimler gelir diye, kaç aydır forumdayız olsun o kadar aylak bakkal iş basında
butun bultene oynamıssın maasallah ama saatlerıyle paylas knk sunları bı zahmetSıradakı maç Almanya 3.lig iki yarı 0.5😁 la Knka bende suyunu çıkarmışım 😁
Birde hep karisik isimler maclari ogreneyim deken az daha kor oluyordum kim kiminle ne yapiyor diyebutun bultene oynamıssın maasallah ama saatlerıyle paylas knk sunları bı zahmet
Knka salladım ben ben kendı 50 tlmi boyle pek feda etmem betasus frebet 😁Birde hep karisik isimler maclari ogreneyim deken az daha kor oluyordum kim kiminle ne yapiyor diye
saat 2 de bulusuruz dağılalımal Knka tam ekran 😁Ekli dosyayı görüntüle 97596
Ah betasus bu free betten bi nasip olmadi cekeyim hep tekten gidiyorKnka salladım ben ben kendı 50 tlmi boyle pek feda etmem betasus frebet 😁
Lan saka maka 5 ci maçı getrdık 6 cı maç basliyor bunu atlatırsak kalan 4 maç hepsı maç sonu 1.5 ust 😁Ah betasus bu free betten bi nasip olmadi cekeyim hep tekten gidiyor
bende sımdı baktım hallescher de ılk yarı geldı 2.yarı kaldı yurru beLan saka maka 5 ci maçı getrdık 6 cı maç basliyor bunu atlatırsak kalan 4 maç hepsı maç sonu 1.5 ust 😁
Tek zor kalan o Knka dıgerleri 90 dakıka 1.5 ustalmanya da ıcerde de dıger rangers macı 0-0 ilk yarı 1 gol gelır ıns