Kral 100 100 iki ayrı kpon yapsan günü 45 tl karla kapatrsın İkisi birden gelse 500 gayma 😀hop en sevdiğim
Napalım gardasım deniyoz la bişeyler 😀Krall yine arayışlardasın 😁
Galatasaray dostumuz penaltılara çok severKrall yine arayışlardasın 😁
Şu kardeşine okadar güvenmiyon ki bi 50 atmadın şu kpona ..(Galatasaray dostumuz penaltılara çok sever
ve hiç sektirmez kesin kazanç durumundadır
Eywallah dostbol şans
Kala psg dost 😀Cadiz won
cadiz içerdeŞu kardeşine okadar güvenmiyon ki bi 50 atmadın şu kpona ..(
Dost kponu yapsan 45 karın varfı şimdi üstüne birde 250 tl vercek açık kponun Zarar ettirmeyız biz dostlarımıza ara da güven bize 😀cadiz içerde
leipzing te oldu o maça açmamışlar mı penaltı dostAbi kadroda neymar messi yokki penaltı alabilecek adamlar yedekte bile yok
Psg ile lpzig arasında gittim geldim reis ben neymar messiye güvenerek olur dedim ama milyonluk adamları yedege bile almamişlar aw 😀leipzing te oldu o maça açmamışlar mı penaltı dost
Zaten belliydi oynamayacaklarıPsg ile lpzig arasında gittim geldim reis ben neymar messiye güvenerek olur dedim ama milyonluk adamları yedege bile almamişlar aw 😀
bu maçlara onlar fazla gelir tribünde takılsınlar diyorlar her haldePsg ile lpzig arasında gittim geldim reis ben neymar messiye güvenerek olur dedim ama milyonluk adamları yedege bile almamişlar aw 😀